Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí servisní kontrola škodovky

Od: atlas* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, kolik tak stojí servisní kontrola Škody Roomster? Měla jsem kontrolu zase po roce, platila jsem 3000 a nic kromě kontroly a výměny chladící kapaliny nebylo měněno. Je to přes známého, takže účet žádný.

Ale za kontrolu mi to přijde dost . Budu ráda za odpovědi .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Co si to dělat sama...? 3000,-Kč nebo špinavé ruce...? Takové kontroly jsou vyhozené peníze. Stejně se kouknou jen na kapaliny a aku.

Inspirace na kontrolu svépomocí:

V manuálu k vašemu autu najdete popis věcí v motorovém prostoru.

atlas*
hodnocení

Děkuji za odpověd, ale jsem ráda, že vím, kam nalít benzín :) . Natož abych si otevřela kapotu .

hodnocení

0x

skoda-auto.cz/...

není tam přímo výměna chladící kapaliny ale řek bych že vás někdo natáhl a to dost litr chladící kapaliny se dá sehnat za 75kč co dodat *cteni*

doplněno 21.08.12 20:21:

75kč za litr

mowla*
hodnocení

0x

No - pokud zkontroloval aku (očistil a znovu namazal kontakty), olej, brzdovou a chladící kapalinu (u chladící zhodnotil, že bod tuhnutí už na zimu nebude vyhovovat a tak ji vyměnil), brzdy, světla, stěrače, klimu, geometrii, namazal těsnění dveří a oken (vím já, co "roční" kontrola všechno zahrnuje?), mohlo by to tak nějak být... Spíše mne ale zaráží, že po roce neměnil olej...

*smich*

hodnocení

0x

To mě přijde vcelku dost drahé. Já tedy preferuji neznačkový servis, ale jelikož mám aktuálně novou Octavii, tak musím do značkového. Minulý týden jsem byl v Jablonci, tak jsem tam auto nechal udělat -kontrola po 30.000 + výměna oleje (Longlife) výměna všech filtrů vč. pylového, krom toho dobná oprava krycího plechu pod rezervou (škrtl jsem zadkem při sjezdu z chodníku) za 5300,- vč daně - oficiálně, s fakturou. A auto mi ještě vzorně umyli.

erikch*

nemusíte do zn.servisu a záruka auta tím nesmí být dotčena-tolik v kostce nařízení EU...Takže kecy prodejců aut,že musíte jinak příjdete o záruku jsou lživé...

atlas*
hodnocení

Všem děkuji za odpověď. Pomohlo mi to .

Vím. Jde však o služebák, přičemž vedení firmy trvá na tom, že po dobu záruky se musí servis řešit u Škodovky. Jelikož to, pochopitelně, financují oni, tak proč ne. Prý snad kvůli jakési záruce mobility - nevím oč jde a upřímně - je mi to vcelku putna. Pro mě je to komplikovnější o to, že škodná nemá v naší village ani v blízkém okolí servis, tak to řeším tam, kde zrovna jsem na kšeftu. Ke cti škodovky budiž poznamenáno, že jednak Octavka neměla dosud jedinou poruchu a také to, že s periodickou prohlídkou i přístupem jabloneckých jsem byl velmi spokojen. Ale stejně po záruce ji už škodovácký servis neuvidí, pro mě je hlavní to, že místní garážník mě dělá servisy o víkendech a tudíž nemusím shánět náhradní auto a stěhovat veškerý vercajk do něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]