Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, co jsem se přestěhoval do Prahy, tak už skoro nejezdím a rád bych začal pronajímat své auto. Mám Chevrolet Corvette C6. Dal jsem si už pár inzerátů, např. tenhle auto.cz/... - ale přestože mám bezkonkurenčně nejlepší ceny ze všech firem a lidí, co tohle auto pronajímají, tak se mi stejně hlásí docela málo lidí. A když už se někdo přihlásí, tak není skoro vůbec seriózní. Poraďte mi prosím, jak to dostat co nejlépe mezi ty správné lidi, aby se mi přihlásili. Moc díky.
Autíčko je to krásný, ale problém může být právě ta nízká cena. Tím že jsi "nejlevnější" jsi pro běžného zájemce méně důvěryhodný a navíc to právě přitahuje ten typ neseriozních zájemců o kterých píšeš. Skoro bych se při tak nízké ceně bál, že když si ho půjčím a bude mě stavět policie tak mě zatknout s tím že je kradené.
Navíc by mě u takového auta hodně zajímalo, co by se dělo kdybych ho "ťuknul". V popisu nemáš ani slovo o tom zda a jak je pojištěné. Dokonce bych řekl že jestli máš jen normální pojistku tak by ti to při havárce neproplatila, pro půjčovny jsou jiné tarify...
Hmm, děkuju za odpověď. Co myslíš, že mám napsat do toho inzerátu, aby zněl důvěryhodněji? Nevím, jestli se tam hodí dávat, že auto je pojištění, to mi přijde jako samozřejmost. Možná něco víc k těm cenám?
To ti nepovím jak jinak to napsal, v tomhle oboru nedělám.
.
To že je auto pojištěné proti krádeži nebo poškození bych tam určitě psal, plno lidí může děsit představa "A co když ho poškrábu nebo mi ho dokonce někdo ukradne? To mu pak budu muset to auto celé zaplatit?". Ale fakt to ještě ověř u pojišťovny, pokud bys po nich vymáhal pojistku a oni se dozvěděli že jsi auto půjčoval za peníze tak by ti možná nevyplatili nic.
doplněno 22.08.12 10:31: Jo a ještě bych doplnil kde to půjčování probíhá. Jestli si to auto musí třeba vyzvednout v Praze nebo jestli jsi schopen ho přepravit kamkoliv. Protože "nepražáka" by asi představa že bude muset s tím autem jezdit po Praze dost odrazovala
Hodně používané jsou bazos.cz anebo anonnce.cz jsou i jiné stačí se podívat zda tam mají nějakou návštěvnost je hloupost inzerovat kde je málá návštěvnost.Podívej se na to a pokud nenajdeš co by vyhovovalo tak dej novou otázku na jakých webech inzerovat pronájem auta nebo něco podobného.Musím přiznat rád bych se tím projel ale nejde to,nemůžu si to dovolit.
Nechci urazit ale dle mého názoru porovnávat ceny s konkurencí veřejně není dobré řešení napsal bych tam třeba akce v tu a tu dobu atd lidi teď hodně na to sliší, ČR jsou na slevy a akce známí i v cizině že na to slyšíme.Pusť trochu fantazie nebo se podívej na nějaké weby s půjčovnama a něco opiš od jedné něco od druhé ale aby to mělo hlavu a patu.
Seriózní člověk má většinou svoje auto a pokud se najde někdo, kdo by se v tom chtěl projet, tak to bude někdo, kdo si nevydělává zrovna hodně a chtěl by si zkusit takové auto, takže ho to zaujme jen když to uvidí někde jako nějakou akci třeba za ty 3 tisíce na celej den A ty právní záležitosti byste tam měl uvést automaticky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.