Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde inzerujete prodej auta?

Od: mikulcik* odpovědí: 9 změna:

chci se zeptat kde inzerujete prodej aut?

klasika sbazar, bazos ale dal?

nasel jsem nbazar.cz a dal?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Tipcars, Hyperinzerce, i na Aukro jde nabízet vůz.

erikch*

pokud máte účet na aukru a lespon 10 kladných komentářů-inzerujte tam-jednak záruka samotného aukra a hlavně ty komentáře-to jinde není a já osobně obchoduji jenom tam a hlavně podle množství komentářů(i objem obchodů) a nikdy jsem něměl problém-a to se nejednalo o kraviny za pár set...

hodnocení

0x

Možností je plno, otázkou avšak zůstává, zda to má nějaký smysl.

Dávat inzerci na server, který navštíví pár desítek-stovek lidí denně, a u kterého byl prvoplán výnos z reklamy, bude zřejmě neúčelné. Vysoká návštěvnost je jedním z hlavních kritérií k vhodnému prodeji či koupi. Napovědět by ti měli nástroje k měření návštěvnosti - např.: toplist.cz/...

hodnocení

0x

já i v annonci *cteni*

itan71*
hodnocení

0x

avízo.cz, autanet.cz, auto.rychle.cz, anonnce.cz, cbazar.cz, ibazar.cz.Já to většinou dělám že na GOOGLE do vyhledávače napíšu prodám(vždy opak takže kupuji) Seat Alhambra 1.9TDi a něco z toho vyberu.Toto je jen příklad nevím co prodáváte nebo kupujete.

buss
hodnocení

0x

Božíčku, toho je desítky, ale otázkou je účinnost, vybrat prostě ty nejnavštěvovanější, celorepublikové a pak snad ještě kraj.

.

itan71*

*vtip*To není všechno znám další ale to už není ono, nejvíc je navštěvován bazoš.cz*placni* (tam se mi líbí že si můžu nastavit do jaké vzdálenosti podle PSČ) a anonnce.cz*palec*

stepz*
hodnocení

0x

hodne navstevovany mi prijde tipcars.cz autobazar.cz ne aukro.cz ale vsude se michaji bazary. docela bazos je lehce lidovej,ale michaji se tam taky bazarnici to nekteri lide nemaji radi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]