Nejste přihlášen/a.
Mohu ukostřil mínus pól přes kouli tažného zařízení, bude to převádět proud ikdyž je to mastné od vazelíny? Normální zásuvku s elektrikou nemám, tak chci ušetřit za jeden kabel.
Bude. Já mám ošetřené vazelínou i svorky na akumulátoru (jak mají být) k vůli oxidaci a vpoho přenáší i velký proud pro startér
.
Stejně bude lepší vyměnit ten alt... to budeš lít benál do centrály a do auta odděleně? To by mě zajímala spotřeba... ![]()
Ty u tažného nemáš ani zásuvku pro zadní světla přívěsu? Je tam taky kostra. To musí být paskvil...
Dobrý den.
Sám se snažím ušetřit každou korunu a rád bych Vám napsal,že ano,ale bohužel je to nepřípustné.Podobné spoje álá ´´ruská svorka ´´ jsou nepřípustné.Spoje musí být pevné.Takže radím zainvestovat do odpovídající zásuvky a vidlice.Zase tak moc to nestojí.Vždyť to děláte pro sebe
. Pěkný den.
můžete upřesnit co budete ukostřovat?Já to nejdříve pochopil,že se to týká přívěsného vozíku...
Ale jestli se to týká jinačího zařízení co budete mít v autě,tak určitě by se našlo nějaké jinačí vhodnější místo na karoserii.Nějaký šroubový spoj.Pak by stačilo např. koupit jen kabelové očko za cca 3 kč ![]()
ušetřit za kabel tydle slova se mi líbí
není lepší sehnat jinej altík či nechat opravit starej a ušetřit tak za benzín do centrály? a když se odpojí vozejk to se zas projevý pozitivně na spotřebě vozu člověče hod sem náký fotky jak to máš udělaný at se můžem pokochat ![]()
jinak ukostřit to přes TZ samozřejmě de
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.