Nejste přihlášen/a.
Mohu ukostřil mínus pól přes kouli tažného zařízení, bude to převádět proud ikdyž je to mastné od vazelíny? Normální zásuvku s elektrikou nemám, tak chci ušetřit za jeden kabel.
Bude. Já mám ošetřené vazelínou i svorky na akumulátoru (jak mají být) k vůli oxidaci a vpoho přenáší i velký proud pro startér .
Stejně bude lepší vyměnit ten alt... to budeš lít benál do centrály a do auta odděleně? To by mě zajímala spotřeba...
Ty u tažného nemáš ani zásuvku pro zadní světla přívěsu? Je tam taky kostra. To musí být paskvil...
Dobrý den.
Sám se snažím ušetřit každou korunu a rád bych Vám napsal,že ano,ale bohužel je to nepřípustné.Podobné spoje álá ´´ruská svorka ´´ jsou nepřípustné.Spoje musí být pevné.Takže radím zainvestovat do odpovídající zásuvky a vidlice.Zase tak moc to nestojí.Vždyť to děláte pro sebe . Pěkný den.
můžete upřesnit co budete ukostřovat?Já to nejdříve pochopil,že se to týká přívěsného vozíku...
Ale jestli se to týká jinačího zařízení co budete mít v autě,tak určitě by se našlo nějaké jinačí vhodnější místo na karoserii.Nějaký šroubový spoj.Pak by stačilo např. koupit jen kabelové očko za cca 3 kč
ušetřit za kabel tydle slova se mi líbí není lepší sehnat jinej altík či nechat opravit starej a ušetřit tak za benzín do centrály? a když se odpojí vozejk to se zas projevý pozitivně na spotřebě vozu člověče hod sem náký fotky jak to máš udělaný at se můžem pokochat
jinak ukostřit to přes TZ samozřejmě de
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.