Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kostření přes tažné zařízení

Od: trottel odpovědí: 7 změna:

Mohu ukostřil mínus pól přes kouli tažného zařízení, bude to převádět proud ikdyž je to mastné od vazelíny? Normální zásuvku s elektrikou nemám, tak chci ušetřit za jeden kabel.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Bude. Já mám ošetřené vazelínou i svorky na akumulátoru (jak mají být) k vůli oxidaci a vpoho přenáší i velký proud pro startér :).

Stejně bude lepší vyměnit ten alt... to budeš lít benál do centrály a do auta odděleně? To by mě zajímala spotřeba... ;)

doplněno 19.08.12 16:58:

Ty u tažného nemáš ani zásuvku pro zadní světla přívěsu? Je tam taky kostra. To musí být paskvil...

cupakabra*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Sám se snažím ušetřit každou korunu a rád bych Vám napsal,že ano,ale bohužel je to nepřípustné.Podobné spoje álá ´´ruská svorka ´´ jsou nepřípustné.Spoje musí být pevné.Takže radím zainvestovat do odpovídající zásuvky a vidlice.Zase tak moc to nestojí.Vždyť to děláte pro sebe ;). Pěkný den.

doplněno 19.08.12 17:11:

můžete upřesnit co budete ukostřovat?Já to nejdříve pochopil,že se to týká přívěsného vozíku...

Ale jestli se to týká jinačího zařízení co budete mít v autě,tak určitě by se našlo nějaké jinačí vhodnější místo na karoserii.Nějaký šroubový spoj.Pak by stačilo např. koupit jen kabelové očko za cca 3 kč :)

hodnocení

0x

Je to na prd, taději nešetřete!

martinhajek*
hodnocení

0x
Zajímalo by mne, co řekneš policajtům až tě zastaví a budou chtít vědět, co ti to v přívěsu vrčí.
A copak to máš za tažné bez zásuvky? Na co ti svítí koncová světla na přívěsu?

jabraka*
hodnocení

0x

Při kontrole přívěsu budou chtít policajti vidět především schválenou zásuvku.Cokoliv jiného znamená ztrátu techničáku.

JABRAKA

hodnocení

0x

ušetřit za kabel tydle slova se mi líbí *smich* není lepší sehnat jinej altík či nechat opravit starej a ušetřit tak za benzín do centrály? a když se odpojí vozejk to se zas projevý pozitivně na spotřebě vozu člověče hod sem náký fotky jak to máš udělaný at se můžem pokochat *smich*

jinak ukostřit to přes TZ samozřejmě de

zabu
hodnocení

0x

Možná to bude fungovat, ale díky nedokonalému spoji bude ta centrála dostávat pěkně na pr...l. Ale celé je to jinak blbost. Drahý a neefektivní nápad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]