Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám Daewo Nexii. Chtěl bych si koupit do hlavních světlometu silnější žárovky s větší svítivostí. Jaké mají označení a jaký je výběr? Děkuji.
Jen doplním, pokud jsou tam klasické H4 60/55W nebo H1dnička a ta druhá..., tak nepřekračovat watáž a nekupovat třeba H4 100/55W a podobné tuningy. Ten odebíraný proud nevydrží patice a elektroinstalace. Lampa se bude hřát a ničit parabolu a to plastové sklo, pokud není ze skla.
Modré napodobeniny jsou naprd, osobně vyskoušeno. U Osramů se dokonce loupe ta horní stříbrná čepička u H4ky
no popravdě nevim jestli na něco naraziš co by až tak zvyšovalo svítivost, na trhu je jedna žárovka která slibuje o 90% větší svitivost ale jestli to tak je nevim, udajne má stat jedna 350 kč, já mam normoš H4 jednu za 150 kč od Philipse, a jsem spokojený, určite tam je vidět náskod od žárovky co sem kupoval v interspáru
tak už je zlevnily a jsou tam dvě za 630 alza.cz/...
nebo h4 alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.