Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit nějaké auto na jízdu do práce do 50.000 Kč, chci aby byla nízká spotřeba a kapku to auto vypadalo, levnější ND. Felicii nechci. Poradíte?
Mám Seat Cordobu 1.4i a Toledo 1.9TDi 66kw a na poruchovost nedám dopustit,běžná ůdržba, jede a jede oprava je bez problému opraví to na každém rohu.V TDi to má spotřebu mimo 3.7-4.5L Město 4.5-5.3L Dálnice 130Km/H do 6L s pořádně naloženým přívesem do7L víc se mi nepodařilo a to jsem to nešetřil.
To itan71 - ty jsi genius ,jezdit za 3.7 litru - to musíš být pěkná brzda provozu, (nebo je v háji PP)
jinak kupovat Tdi do 50 000kč bude mít 3x stočené kilometry , většina vozu čeká investice (rozvody , olej , váha vzduchu ...atd, )
Genius být nemusím stačí přemýšlet.3.7L
je mimo město.Mít správné pneu, správně dofouknuté,dobré ložiska a ne které hučí,nevozit kraviny v kufru,nejezdit brzda plyn a to bych mohl pokračovat a pokud tak nejezdíš Laybore(Fitipaldi) tak lituji tvoji peněženku.Kdo umí ten umí kdo neumí ten čumí.Kupovat auto do 50tis.s přetočeným tachošem musí počítat.Kupoval jsem před 4lety auto z 94r. 1.4i po prvním majiteli(důchodce) se serviskou a poctivých 131tis.a investice?Pouze běžná ůdržba.TDi jsem koupil za 7tis.je to asi poslední STK kterou prošlo v dubnu ale co bych chtěl za ty prachy, na tachu 350tis.podle stavu si myslím že víc ale to mě netrápí za tu cenu.
Pokud nebude spěchat věřím že sežene něco podobného.
Dobry den je uplne jedno jake auto vyberete nebot auto do 50tis ma urcite vady a takove pravidlo za kolik koupite tolik do toho jeste vrazite do nahradnich dilu...ale spis i zalezi na jake auto narazite .velky pozor na predelane vin,a hlavne blbe bourane a jeste hur na rychlo spravene,...hodne stesti pri vyberu
Příbuzný si teď po škole také potřeboval koupit auto na ježdění do práce, koupil za 50 tis. Punto, rv 01/02? najeto jen 50tis., motor 1.2, spotřeba okolo 6l. Bral jej proto, že měří 2 metry a v Puntu je neuvěřitelně místa (daleko více, než třeba v Octávce). Do auta zatím neinvestoval ani kačku. Koupili i proto, že to samé Punto měli jeho rodiče (jen silnější motor), kteří s ním najezdili okolo 180tis. a dodnes autem jezdí jejich dcera - nikdy s autem nebyly žádné výrazné potíže, žádné velké opravy, krom klasických drobností. Nejsem zastánce italských a francouzských aut, ale 2 velmi spokojené majitele Punta mám v rodině
Doporučuji Ford Focus první generace. Spotřeba 1.6 je přijatelná, dlouhodobě jsem jezdil kolem 6,5l/100, ceny náhradních dílů jsou více než přijatelné (viz např. e-shop Auto Kelly). Vyzdvihl bych taky špičkový podvozek - nezávislé zavěšení zadních kol, bohatou výbava řady Ghia a nadčasový design.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.