Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto do 50.000 Kč?

Od: hoummy* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si koupit nějaké auto na jízdu do práce do 50.000 Kč, chci aby byla nízká spotřeba a kapku to auto vypadalo, levnější ND. Felicii nechci. Poradíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

co třeba nákýho seata ibizu v 1.4ce nebo seat cordoba vário pokud byste chtel něco většího opět 1,4ka či 1,6ka tady stím kamarádi jezděj bez větších problémů*cteni*

itan71*
hodnocení

2x

Mám Seat Cordobu 1.4i a Toledo 1.9TDi 66kw a na poruchovost nedám dopustit,běžná ůdržba, jede a jede oprava je bez problému opraví to na každém rohu.V TDi to má spotřebu mimo 3.7-4.5L Město 4.5-5.3L Dálnice 130Km/H do 6L s pořádně naloženým přívesem do7L víc se mi nepodařilo a to jsem to nešetřil.

laybor*

To itan71 - ty jsi genius ,jezdit za 3.7 litru - to musíš být pěkná brzda provozu, (nebo je v háji PP)

jinak kupovat Tdi do 50 000kč bude mít 3x stočené kilometry , většina vozu čeká investice (rozvody , olej , váha vzduchu ...atd, )

itan71*

Genius být nemusím stačí přemýšlet*nevi*.3.7L *zed*je mimo město.Mít správné pneu, správně dofouknuté,dobré ložiska a ne které hučí,nevozit kraviny v kufru,nejezdit brzda plyn a to bych mohl pokračovat a pokud tak nejezdíš Laybore(Fitipaldi) tak lituji tvoji peněženku.Kdo umí ten umí kdo neumí ten čumí.Kupovat auto do 50tis.s přetočeným tachošem musí počítat.Kupoval jsem před 4lety auto z 94r. 1.4i po prvním majiteli(důchodce) se serviskou a poctivých 131tis.a investice?Pouze běžná ůdržba.TDi jsem koupil za 7tis.je to asi poslední STK kterou prošlo v dubnu ale co bych chtěl za ty prachy, na tachu 350tis.podle stavu si myslím že víc ale to mě netrápí za tu cenu.*hej*Pokud nebude spěchat věřím že sežene něco podobného.*palec*

hoummy*

Asi si koupím Peugeot 206 z r. 2002, cena vyhovuje a vlastnosti také, rozhodoval jsem se mezi Fabii a Seate a Peugotem...

radaaach
hodnocení

0x

Dobry den je uplne jedno jake auto vyberete nebot auto do 50tis ma urcite vady a takove pravidlo za kolik koupite tolik do toho jeste vrazite do nahradnich dilu...ale spis i zalezi na jake auto narazite .velky pozor na predelane vin,a hlavne blbe bourane a jeste hur na rychlo spravene,...hodne stesti pri vyberu

chloe*
hodnocení

0x

Příbuzný si teď po škole také potřeboval koupit auto na ježdění do práce, koupil za 50 tis. Punto, rv 01/02? najeto jen 50tis., motor 1.2, spotřeba okolo 6l. Bral jej proto, že měří 2 metry a v Puntu je neuvěřitelně místa (daleko více, než třeba v Octávce). Do auta zatím neinvestoval ani kačku. Koupili i proto, že to samé Punto měli jeho rodiče (jen silnější motor), kteří s ním najezdili okolo 180tis. a dodnes autem jezdí jejich dcera - nikdy s autem nebyly žádné výrazné potíže, žádné velké opravy, krom klasických drobností. Nejsem zastánce italských a francouzských aut, ale 2 velmi spokojené majitele Punta mám v rodině :)

ondrasheq*
hodnocení

0x

Doporučuji Ford Focus první generace. Spotřeba 1.6 je přijatelná, dlouhodobě jsem jezdil kolem 6,5l/100, ceny náhradních dílů jsou více než přijatelné (viz např. e-shop Auto Kelly). Vyzdvihl bych taky špičkový podvozek - nezávislé zavěšení zadních kol, bohatou výbava řady Ghia a nadčasový design.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]