Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba na E-85

Od: oto000® odpovědí: 4 změna:

D obrý den chtěl bych se někoho zEptat kdo má přestavbu na ethanol E-85 kolik má spotřebu na obsahu 1.2 1,4 MPI ŠKODA -RENAULT 1,4 MPI 1,6- 1,6 16V nebo i jiné značky zajíma mě jen spotřeba

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Líh má ve srovnání s benzínem jen 63 % výhřevnost, takže pro dosažení stejného výkonu jej musíte za ten samý čas dopravit více více do válců,

v praxi záleží na schopnosti konkrétního motoru zvýšit předstih a dynamickou komresi díky vyššímu oktanovému č.,

většinou je nárust oproti benzínu 20-25 % .

Mno již jsem to psal na vícero místech,1,8i16V 81kW a spotřeba je totožná .jen s tím,že bez úpravy a na směs 1:2 až 2:3 (N:E)!Dlouhodobá je na čistý 9,16l/100 a na tuto sněs stoupla o 1 deci na 9,26l/100km

hodnocení

0x

fiat 1,2, poměr 3:1 (E:B) +15% spotřeba. Žádná přestavba, jen první nádrž byla horší pak už v pohodě.

dericcaster*
hodnocení

0x

Mám Opel Corsa 1.2. 1995. E85 tankuji už asi třičtvrtě roku. Průměrná spotřeba stoupla asi o 0,5l. Na N95 jsem měl průměrnou spotřebu okolo 5,7, nyní jezdím okolo 6,2. Tankuji E85 v poměru asi 2:3 - dva díly E85 na tři díly N95. Jsem s E85 spokojen. Doporučuje se udělat po prvních pár nádržích údržbu, neboť E85rozpustí usazeniny a tak je dobré vyměnit olej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]