Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění vozidla v přepisu

Od: vendi29* odpovědí: 4 změna:

V roce 2008na mě byl přepsán osobní automobil.Pojištění bylo sjednáno u ČPP. V roce 2010 jsem automobil přepsala na syna. Než si ho stihl přihlásit tak bylo vozidlo odcizeno.Po týdnu bylo nalezeno nepojízdné,ale syn už si ho na sebe nepřihlásil. Je tedy odhlášené, ale nepřihlášené.

Před 14dny přišla synovy upomínka z ČKPna úhradu nedoplatku zákonného příspěvku nepojištěných. Dopis mi předal a já volala na kancelář pojistitelů a chtěla dluh uhradit. Tam mi řekli, že vše předali společnosti Trans com. Volala jsem tedy i tam ale nebylo možné se domluvit. Marně jsem jim vysvětlovala, že jsem jeho matka a že nechci aby syn měl problém a že chci dluh uhradit aby mi zdělili č.účtu a v.s. Bylo mi zděleno, že i když je syn současně mimo republiku,tak mi informace nemohou zdělit a že si má zavolat ze zahraničí.

Jak mám pokračovat s vozidlem v přepisu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vendi, máte v tom zmatek, nebo nepíšete přesné informace.

Čí je vozidlo, Vaše nebo syna? Když Vám předal dopis s upomínkou, tak tam je určitě i číslo účtu a částak!

To že chcete zaplatit a nejde to, tomu nevěřím. Víte vůbec o jak velkou částku tam jde?

V přepisu nemůžete pokračovat, páč aby se vozidlo přepsalo na synka, musí být evidenčka, platná stk, pojištění, eko daň...

doplněno 13.08.12 21:38:

Vendi

ICQ 55180641, skype: milancukrar

vendi29*
hodnocení

Vozidlo je odhlášené na syna, ale on si je nepřihlásil.Tak teď opravdu nevím čí auto je.V dopise je opravdu číslo účtu a částka. Chtěla jsem si u ČKP domluvit splátky, jelikož nemám celou částku na zaplacení. Ale tam mi řekli, že už to předali Trans comu. Ale syn od trans comu ještě dopis nedostal.

ogeworybiv

Jestli jste vozidlo prodala či darovala musíte vědět je vy. Zápis v registru vozidel je jen informativní.

darusenka*
hodnocení

0x

Vendi, pisete, ze

jste auto prepsala na syna

bylo odcizeno neprihlasene auto

syn je veden jako dluznik zákonného příspěvku nepojištěných

pokud jste auto prepsala, muselo byt pojistene

pokud syn figuruje jako dluznik, muselo byt auto prihlaseno na neho

pokud bylo auto prihlaseno, prevedeno na syna, a kradene jako neprihlasene (nepojistene), tak nechapu, jak k tomu mohlo dojit*bzum*

Nepojistene auto vam neprihlasi, a pokud jste auto neprihlasila na syna, nechapu, jak by na nej kancelar pojistitelu prisla...

Nicmene, jedno vim jiste. S vami se nikdo bavit nebude, vse si musi syn vyridit sam. Klidne ze zahranici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]