Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém. Měli jsme auto, které jsme ale nepřihlasily nějakou dobu jsme v něm jezdily pojištěné bylo. Pak se ale stalo nepojízdné nějakou dobu stálo před domem a pak zmizelo, prostě ho někdo rozebral. Bylo bezcenné tak jsme to neřešily. Pojištění zaniklo a znovu jsme ho nepojistily. Takže auto je odhlašeno na mě ja jsem ho nepřihlásil a pojistka zanikla. Jak velký mám problém a jak ho mohu řešit?
Jakube, zatím nemáte žádný problém. Až se dostaví (taky nemusí) tak pak budeme řešit. Neumím řešit problém, který ještě nenastal..
OK?
Pane Milane zdravím,
můj názor je až nastane problém - napsat k datu ukončení povinn. ručení kupní smlouvu na pana Nováka .
Registr neřeší majetkoprávní vztahy - kdo je majitel vozu řeší jen kupní smlouva .
No muj problem je,ze je na me odhlasene,ale na sebe jsem ho uz neprepsal.Tedka ho chci odhlasit,nevim jestli to pujde,a jestli nebudu muset platit pojistku,po tu dobu co stalo pred domem.
Pojistka zpětně doplatit nejde ,
že jste ho na sebe nepřepsal ničemu nevadí - doba dohlášení není určená,
Kam ho chcete odhlásit?
chci ho zrusit aby uz nebylo odhlaseno na e mam strach ze mi budou naskakovat penale.Nebo staci ze je v odhlasce na moje jmeno?tim je jakoby zrusene?
Kubo, pokud jste v odhlášce tak již nic neuděláte. Páč auto nemáte,. doklad o ekolikvidaci taky nemáte,
jedině kupní smlouva na někoho a hlavně nikam nechodit.
OK?
doplněno 13.08.12 21:13:Kubo, poku mi nevěříte, tak se zeptejte emailem na evidenci vozidel, že jste v odhlášce a vozidlo jste prodal a potřebujete udělat zápis do techničáku...
a uvidíte že to neprojde..
doplněno 13.08.12 21:41:ICQ 55180641, skype: milancukrar
kupni smlouvu mam jedin s tim panem co mi ho prodal.Takze co ted?mam si vymyslet smlouvu?Urcite nemam nikam chodit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.