Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Corsa-Jak zvednou vzadu tlumiče?

Od: kolinojs odpovědí: 2 změna:

Čau

Koupil jsem na Corsu B liťáky s 195/55 R15 ve předu je to dobrý,ale vzadu to trochu drbá.

Známej mi řekl,že on tak dá vždycky hokejový puk a to že to stačí.Tak nevim jak to udělat..

A ješte jak si je můžu zapsat do TP?Mám tam psaný jenom 14"...

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Do techničáku ti je nikdo nikdy nedopíše - tak to ani nezvedej , neprošel bys ani STK.

doplněno 11.08.12 18:34:

GSI - to by se asi tazatel pochlubil .

erikch*

jen tak mimochodem,GSíčko mělo 15" seriově,takže zas tak nepřekonatelný problém by to nebyl(záleží co má za motorizaci,na třívál by to asi nebylo moc košér)-pokud bude typový list ke kolům(i s číslem KBA) tak není problém-sehnat jeho muster a pak si ho doma "doladit" je práce na pár desítek minut-hodně vzorů i ke stažení,je na škoda foru No a pokud budeš mít u sebe ten typáč(t.list),tak není při jakékoli sil.kontrole problém-ty máš do 10 dnů zapsat změnu..,před třemi dny jsem je koupil a nasadil na auto,nashledanou(když už si budeš hrát s "úpravou" té kopie t-listu-vytiskni si jich víc a občas si "obměň" datum-dělám to tak stejně a neměl jsem za x let jediný problém)...No a co se pružin týče-používal se tenisák apod.,ale je to bastlírna-sežen vyšší pružiny-najed si na e-catalogu pružiny z.nápravy-podle jejich čísla dohon parametry(průměry,vinutí,výška atd.) a pak dohledej shodné,ale vyšší-výměna se stahovýky no problém a bude to úplně o něčem jiném,než nějaké vypodkládání jakože dorazu atd...

doplněno 11.08.12 18:39:

tím GSíčkem bylo míněno ilustrativně,že na Béčkovou Corsu lze 15"",a to i třeba 1.4i by to unesla bez problémů-tuším že GSíčko mělo jinak nastavený odpružení a stabík,jinak to bylo totéž...,mimoto i na úřadě by to možná šlo-když bude fakt "pěkný" onen typový list,tak úřednici(pokud zrovna pojede registr a systém) vyjede,že se na tuhle Corsu 15" dávali-prostě nebude-li paní špatně naladěna,mohlo by to klapnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]