Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia LPG - po výměně hlavy netáhne

Od: tomasnnnn odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

kamarád dával auto do servisu na výbrus hlavy a výměnu těsnění s tím, že když jsem s tím autem jel zpět ze servisu Já, ale nebyl tam plyn takže jsem jel jen na benzin a auto mi připadalo v pohodě, ale když kamarád nabral plyn tak zjistil, že auto vůbec nejede. Prý přes 50tku na plyn se nedá téměř dostat a když sešlápne pedal na podlahu tak spíše to auto začne zpomalovat.

Nenapadá někoho co by to mohlo být?

Jedná se o MPI. Chod motoru je v pohodě.

Napadají mě jen svíčky nebo něco s přívodem vzduchu. Je ještě něco na co bych se měl zaměřit?

Za každou radu budu rád.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vodevřít kapotu motoru a skontrolovat zda je vše připojené hlavně elektrika zda sou dobře nacvakaný konektory připojený kostry atd mohlo se stát že při zpětné montáži se na něco zapomělo

des*

Jít do plynservisu,tam přes počítač nastaví vstřikování.

tomasnnnn
hodnocení

Tak jsem přišel na to, že nebyla vůbec přišroubovaná zapalovací lišta, ale vůbec to nepomohlo. Auto cuká když jede na dvojku a další stupně. Rozjezd je v pohodě. Připadá mi to furt jako ty svíčky. Neměl jsem čas je vymontovat, ale jsou tam určitě ty co tam byly před opravou hlavy.

capitanflint

podívej se na podtlaky ty hadičky slabé

itan71*
hodnocení

0x

*palec*Každé auto se stejným motorem má napsané papírově stejné koně ale skutečnost je jiná, přikláním se k názoru překontrolovat u plynoservisu.*placni*

doplněno 11.08.12 13:43:

Když jede to auto na benzín v pohodě tak logicky bude něco s plynem a ze bylo na revizi před výbrusem nic neznamená hlava teď trochu jinak sedí*placni*

tomasnnnn
hodnocení

To auto bylo na revizi před měsícem. Takže i seřízení apod.. Na ten plynoservis bych to viděl až poslední možnost...

erikch*

hele fakt začni kontrolou veškerého zapojení kabeláže apod.-pokud se měnila hlava-pozor vždy u výměny hlavy i olej!-na to se dost často zapomíná-a to i kdyby tam byl jen dva dny-vždy se dostane totiž z hlavy(kanálů) voda dolů a motor jde do pr... Je možný,že prostě šupky hupky a někde(snímač apod.) se už "nezacvakne"...Jinak klasika postupně-přívod vzduchu,paliva a zapalování-vypadá to na přívod vzduchu-tím bych začal-po kontrole připojení všeho-prostě vylučovací metodou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]