Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jsme ne Novém Zélandu a koupili jsme si Nissan Largo. Po týdnu asi bezproblémového ježdění mě jednom nechal vyset před obchodním domem s tím, že jsem nemohl nastartovat. Startér se nemohl pořádně otočit a pod. Vypadalo to na baterku, tak jsem druhý den s vozem zajel do opravny a koupil baterku. Ted to je skoro měsíc od doby co máme novou baterku a zase mě to nechalo ve štychu, ale s tím že jsem včera pozoroval, že se motor musel nějak víckrát otočit než to chytlo, ale nepřikládal jsem tomu důležitost. No ale co se nestalo, dneska jsem s tim vyrazil opět do krámu a nechalo mě to zase ve štychu, po nastartování na kabely zase vše vpohodě a po příjezdu domů zase nastartovalo jako by nic. Mám tedy dotaz čím to může být?
Nemám s autama skoro žádné zkušenosti, ale řikám si že to je buď
1. opět blbá baterka
2. je v autě nějaký vnitřní odběr co pouhým pohledem neni možno vidět (vnitřní osvětlení kontroluji před odchodem z vozu)
3. blbě to dobíjí?
Má někdo nějaký nápad jak to třeba ověřit, nebo tak něco? Servisy jsou tu docela ďábelsky drahé tak bych se tomu rád vyhnul. Díky za nápady Zdeněk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.