Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startování automobilu - Nissan Largo

Od: rytirzde* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

jsme ne Novém Zélandu a koupili jsme si Nissan Largo. Po týdnu asi bezproblémového ježdění mě jednom nechal vyset před obchodním domem s tím, že jsem nemohl nastartovat. Startér se nemohl pořádně otočit a pod. Vypadalo to na baterku, tak jsem druhý den s vozem zajel do opravny a koupil baterku. Ted to je skoro měsíc od doby co máme novou baterku a zase mě to nechalo ve štychu, ale s tím že jsem včera pozoroval, že se motor musel nějak víckrát otočit než to chytlo, ale nepřikládal jsem tomu důležitost. No ale co se nestalo, dneska jsem s tim vyrazil opět do krámu a nechalo mě to zase ve štychu, po nastartování na kabely zase vše vpohodě a po příjezdu domů zase nastartovalo jako by nic. Mám tedy dotaz čím to může být?

Nemám s autama skoro žádné zkušenosti, ale řikám si že to je buď

1. opět blbá baterka

2. je v autě nějaký vnitřní odběr co pouhým pohledem neni možno vidět (vnitřní osvětlení kontroluji před odchodem z vozu)

3. blbě to dobíjí?

Má někdo nějaký nápad jak to třeba ověřit, nebo tak něco? Servisy jsou tu docela ďábelsky drahé tak bych se tomu rád vyhnul. Díky za nápady Zdeněk.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

změřit baterku, dobíjení, odběr. na to stačí multiměřák za dvě stovky. špatný kontakt na startéru od spínačky, ukostření a nakonec je možná vadný samotný startér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]