Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě jednou k ČKP

Od: lui* odpovědí: 2 změna:

Na úvod: prosím admina, pokud to jde, aby tento příspěvek přidal k již uzavřené mojí otázce, viz níže, a tady ho smazal. Myslím, že patří tam a svým způsobem ji završuje.

Omlouvám se za téměř zbytečný příspěvek, ale moje původní otázka z 21.11.2011, "další šméčko ČKP" je již uzavřena, a tak jen pro úplnost a pro doplnění.

Dnes, to je po 9ti měsících od prvního dopisu, a po cca 7 měsících od chvíle kdy jsem prokázal, že příspěvek do fondu nepojištěných vozidel nemusím platit, mi přišlo, podržte se, Omluva od ČKP, kde "SE OMLOUVAJÍ ZA VZNIKLÉ KOMPLIKACE". Neuvěřitelné se stalo skutkem. někde se asi hnuly ledy.

Lidi držte a nedejte se.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

lui, oni se často omlouvají.

Ve všech ukončených případech...když se prokáže že nemají nárok.

kdokoliv*

Zdravím - luii = můj případ také ukončili k mému němému úžasu mimořádně rychle a také hned přišla omluva, která z mého pohledu vlastně omluvou není! Jsou to jen pindy, ...že oni za nic nemůžou...že registr a bla, bla, - KECI, KECI a zase jen KECI. přitom můj případ, který oni PROŠETŘILI - nemohl být prošetřen v registru?!?!. Ale to je známá písnička. Jsou to sv..NĚ, - A to jim sakra lichotím!*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]