Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlo do auta

Od: petraelektra odpovědí: 6 změna:

Ahoj, ráda bych koupila, sháním nějaké světlo do int. auta, klasika 12v zástrčka s nastavením intensity..tónované barvy, třeba do modra pro atmosferické svícení a navození nálady. Kde koupit a neprohloupit? :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepab
hodnocení

0x

A chces s tim svetlem jezdit, nebo to mas jako lucernicku v "hotelu"? Tedy treba na cekani na parkovisti a pod.

petraelektra
hodnocení

Spis jako takovou lucernicku v hotelu, která "sedí" přímo na tom 12v vstupu. Jde mi o to, abych si mohla navolit intensitu podle potřeby nebo nálady.

olaf71*
hodnocení

0x

znal jsem jeden dům, kde mají takovou lucerničku nad dveřmi u vchodu a nálada v tom domě je náramná. jen si nemohu vzpomenout, kde to bylo. *andel*

daniell*

já ti to připomenu chceš *smich**smich**smich**smich* zadejte si do googlu "SVĚTLA DO AUT"do interieru a máte vystaráno auto-doplnky.com/... tady něco je chce to hledat ale určitě něco nandete.

petraelektra
hodnocení

Tenhle obchod sem taky nagooglovala ale co hledám jsem nenašla. Psala jsem i do jednoho tuning kšeftu v práglu ale taky neměl. Hledám, ptám se a nemohu uveřit, že by po něčem takovém byla vážně poptávka nula. Zase to nemusí vypadat jako přímo lucernička nebo lampička...prostě nějaké svítídlo s nastavitelností utlumu, které sedí přímo v te patici na 12v napájení abych se nemusela nikde štvát s kabelama a uchytem.

daniell*

aha vy chcete opravdu lucerničku jako tvar já to pochopil obrazně. No to nevím kde sehnat já si v autě svítím klasickou baterkou nebo klasickím stropním světlem a musím uznat že je tam silné světlo v Peugeotu Partnerovi . Jedinou radu kterou vám dám když neseženete tu do auta tak si kupte klasickou třeba na baterie ty už jsem viděl a jsou určitě levnější než do autozásuvky osobně jsem ještě žádnou takovou lucernu do auta neviděl .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]