Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranni startovaní?

Od: shademan odpovědí: 12 změna:
startuje vam po ranu škodarna bez problemu?ja mam celkem problem

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Nám škoďárna startuje bez problému, pokud máte problém se studeným motorem, vyměňte teplotní čidlo řidící jednotky.

doplněno 08.08.12 14:39:

Nejlepší je nechat načíst závady, pokud je to čidlem tak se zobrazí skutečná teplota motoru.

doplněno 08.08.12 14:49:

Opravdu skvěle položená otázka! *frajer*

doplněno 08.08.12 17:06:

mowla vy jste expert co? Jak jsem měl vědět že jde o stodvacítku? Tak chytří jako vy jsme všichni. *smich*

martinhajek*
Pojmem "škodárna" se prakticky vždy myslí "škůdky", tedy škodovky před Favoritem. Takže otázka je v pořádku.
hop®

Martine, souhlasím, navíc tento "Škodamuž" je zde již známý svými dotazy na svoji stodvácu, takže většina rádců (kteří čtou ostatní příspěvky alespoň v tomto tématu) již dávno ví...

Asi bych před ranním startem zkusil napumpovat (viz Mowla) a pokud bude start bez prolémů, vyměnil bych membránu (viz dabel), případně i hadičky. Po rozebrání čerpadla podle mne bude pachatel problémů jasný.

shademan
hodnocení

mam 120cku

skontroluj komplet hadice od nádrže přes pumpu až ke karburátoru nebo dej rovnou nový časem spuchří hlavně ty zelený a pak je problém další zakopanej pes by mohl bejt v podávacím čerpadle obsahuje membránu ta se občas trhne a taky sou tam zpětný ventilky je možný že už nedrží-skus ráno před startem ručně nacupovat a pak startovat dále skoukni těsnící gumičku na skleničce jestli neni spuchřelá a netahá falešnej luft

mowla*

´Spadlej´ benzin? - zkus napumpovat AC...

To 1Jara: načíst stodvácu... *palec**smich*

hodnocení

0x

Mám 105L, ráno párkrát prošlápnu plyn, vytáhnu táhlo sytiče a vždycky mi chytne do dvou vteřin. Zkus seštelovat předstih, zkontrolovat svíčky, rozdělovač, kabely... a taky nastavení karburátoru.

shademan
hodnocení

a jak ti chyta,kdyz je zima?

V zimě je to horší, to vždycky chytne, ale zase má tendenci zdechnout. Někdy se to dá zachránit prošlapováním plynu, ale někdy i tak zdechne. Minulou zimu jsem i v -15°C nahodil na třetí startování. Sice je to pak taková jízda za trest, než se zahřeje, ale jet se s tím dá.

doplněno 10.08.12 13:28:

Že jsem nenastartoval se mi stalo, ale to jen kvůli špatné a vybité baterce. Jinak v zimě jsem hlavně moc nejezdil, spíš jen když to bylo nutné (jinak jsem si půjčil auto rodičů). Ale když jsem potřeboval a měl jsem nabitou baterku, tak vždycky chytla :)

shademan
hodnocení

stalo se ti že bys nenastartoval v zimě?
shademan
hodnocení

v -15 na potřetí?:-otak to je mazec kamo
shademan
hodnocení

když je -10,tak to už ani nezkouším kamo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]