Nejste přihlášen/a.
Nám škoďárna startuje bez problému, pokud máte problém se studeným motorem, vyměňte teplotní čidlo řidící jednotky.
doplněno 08.08.12 14:39:Nejlepší je nechat načíst závady, pokud je to čidlem tak se zobrazí skutečná teplota motoru.
doplněno 08.08.12 14:49: Opravdu skvěle položená otázka!
mowla vy jste expert co? Jak jsem měl vědět že jde o stodvacítku? Tak chytří jako vy jsme všichni.
Martine, souhlasím, navíc tento "Škodamuž" je zde již známý svými dotazy na svoji stodvácu, takže většina rádců (kteří čtou ostatní příspěvky alespoň v tomto tématu) již dávno ví...
Asi bych před ranním startem zkusil napumpovat (viz Mowla) a pokud bude start bez prolémů, vyměnil bych membránu (viz dabel), případně i hadičky. Po rozebrání čerpadla podle mne bude pachatel problémů jasný.
skontroluj komplet hadice od nádrže přes pumpu až ke karburátoru nebo dej rovnou nový časem spuchří hlavně ty zelený a pak je problém další zakopanej pes by mohl bejt v podávacím čerpadle obsahuje membránu ta se občas trhne a taky sou tam zpětný ventilky je možný že už nedrží-skus ráno před startem ručně nacupovat a pak startovat dále skoukni těsnící gumičku na skleničce jestli neni spuchřelá a netahá falešnej luft
Mám 105L, ráno párkrát prošlápnu plyn, vytáhnu táhlo sytiče a vždycky mi chytne do dvou vteřin. Zkus seštelovat předstih, zkontrolovat svíčky, rozdělovač, kabely... a taky nastavení karburátoru.
V zimě je to horší, to vždycky chytne, ale zase má tendenci zdechnout. Někdy se to dá zachránit prošlapováním plynu, ale někdy i tak zdechne. Minulou zimu jsem i v -15°C nahodil na třetí startování. Sice je to pak taková jízda za trest, než se zahřeje, ale jet se s tím dá.
doplněno 10.08.12 13:28: Že jsem nenastartoval se mi stalo, ale to jen kvůli špatné a vybité baterce. Jinak v zimě jsem hlavně moc nejezdil, spíš jen když to bylo nutné (jinak jsem si půjčil auto rodičů). Ale když jsem potřeboval a měl jsem nabitou baterku, tak vždycky chytla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.