Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha

Od: laco40* odpovědí: 9 změna:

zdravim mam feldu 1.3mpi na lpg .pri startu na benzin chytne hned ale nedrzi volnobeh a kdyz pridam plyn tak malem chcipne aotacky od 200-800 jak prepnu na lpg vse v poradku.skrklapu jsem cistil a pretesnil a menil jsem cely vyfuk .poradte v cem je problem mam pred stk a emise neudelam dik za rady laco

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

2x

A nepřidal si do benzínu třeba ten prostředek na čištění nádrže,trubek či vstřiků? Já to udělal *zed*a pomalu ale jistě auto přestávalo jet na benzín až úplně zdechlo a přišla na řadu rozborka - sborka vstřikovačů...

laco40*
hodnocení

do benzinu nepridal nic.pro jistotu jsem natankoval u jine benzinky abych benzin zredil .mozna chce nalit vysokooktanovy a projet to.

itan71*
hodnocení

2x

Nezáleží kdy jste měnil filtr,záleží taky kolik jste najezdil obzvlášť když to je na LPG.Někteří mění filtr každý rok.*kafe*

doplněno 12.08.12 08:29:

*ua**andel*Děkuji za hodnocení*tuc**vtip*

laco40*
hodnocení

na benzin jen starty a hned na plyn .takze moc kilaku to nebude ale vymenim ho .neni to valka polozka pak se uvidi .ozvu se jak to dopadlo

doplněno 12.08.12 08:07:

byl to palivovy filtr a emise uz mam

doplněno 12.08.12 20:58:

sakra filtr to neni...dam do benzinu ty sracky a uvidim .ozvu se jak to dopadlo .slibuji .laco 40 vratim se...

itan71*
hodnocení

2x

*ua*Berte to tak že ten benzín po delší době vodnatí není to moc vody ale i to nadělá paseku.Doporučuje se jednou za čas projed auto i na benzín např.10Lit. třeba dojed na rezervu a dotankovat čerstvý.Já měl taky auto na LPG a dělal jsem to.*placni*

doplněno 12.08.12 09:20:

*andel**andel**andel*Ještě jednou děkuji*ua* za další hodnocení*andel**andel**andel*

itan71*
hodnocení

0x

Mohlo by to být klidně i přidřené benzinové čerpadlo*nevi**uspech*

laco40*
hodnocení

cerpadlo slysim a zda se ze natlaci v pogode.jak seslapnu plyn vicekrat tak to dostanu do otacek ale strili to do vyfuku

ehaho
hodnocení

0x

A blbne to na benzín i když je to zahřáté?

laco40*
hodnocení

studene i zahrate.ted jsem si vzpomel ze jsem pred casem vyjel nadrz do prazdna.palivovy filtr mam novy ca 2roky to se mi nechce verit ze by byl ucpany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]