Nejste přihlášen/a.
zdravim mam feldu 1.3mpi na lpg .pri startu na benzin chytne hned ale nedrzi volnobeh a kdyz pridam plyn tak malem chcipne aotacky od 200-800 jak prepnu na lpg vse v poradku.skrklapu jsem cistil a pretesnil a menil jsem cely vyfuk .poradte v cem je problem mam pred stk a emise neudelam dik za rady laco
A nepřidal si do benzínu třeba ten prostředek na čištění nádrže,trubek či vstřiků? Já to udělal a pomalu ale jistě auto přestávalo jet na benzín až úplně zdechlo a přišla na řadu rozborka - sborka vstřikovačů...
Nezáleží kdy jste měnil filtr,záleží taky kolik jste najezdil obzvlášť když to je na LPG.Někteří mění filtr každý rok.
Děkuji za hodnocení
na benzin jen starty a hned na plyn .takze moc kilaku to nebude ale vymenim ho .neni to valka polozka pak se uvidi .ozvu se jak to dopadlo
doplněno 12.08.12 08:07:byl to palivovy filtr a emise uz mam
doplněno 12.08.12 20:58:sakra filtr to neni...dam do benzinu ty sracky a uvidim .ozvu se jak to dopadlo .slibuji .laco 40 vratim se...
Berte to tak že ten benzín po delší době vodnatí není to moc vody ale i to nadělá paseku.Doporučuje se jednou za čas projed auto i na benzín např.10Lit. třeba dojed na rezervu a dotankovat čerstvý.Já měl taky auto na LPG a dělal jsem to.
Ještě jednou děkuji
za další hodnocení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.