Nejste přihlášen/a.
Mám otázku, přišla mi z ČKP výzva k úhradě poj. za 3 měsíce, ale ve zkutečnosti, je nepoj.období 6ti měsíční. Myslíte, že mi ještě přijde jedna výzva k úhradě zbývajících 3 měsíců? A pokud budu psát odvolání, s tím, že jsem měla auto po celou dobu nepojízdné, mám uvádět skutečnou dobu (tedy 6ti měsíční) nebo jen dobu 3měsíční, kterou po mě chtějí uhradit?
Děkuji
Těžko se to prokazuje ale pokud to vozidlo bylo např.v autoservise neměl by být problém je o to požádat.Na tu dobu zbývající 3měs.raději počítejte.Tu částku která Vám od ČKP přišla raději zaplaťte a vyčkávejte,když tam budete volat nebo psát nic neuspěcháte.
Hana32 = doporučuji pročíst diskusi na téma ČÉKÁPÉ a budete vědět co a jak dělat v tomto případě a nebudete muset číst HOVADINY od " itan71", který dané problematice zjevně VŮBEC nerozumí = hlavně, že odpoví KRAVINOU! Jakmile zaplatíte - tím okamžikem potvrdíte své porušení zákona a budete platit i tu další část. čkp to dělá běžně, že jeden ( rádoby dluh?) rozdělí do etap po třech měsících aby se zdála částka menší a lidé ji snáze zaplatili ale má to i další aspekt = v případě soudního procesu se částka nedostane nad 10 000 kč a tedy v případě soudní prohry - není odvolání přípustné. " Na lidi je třeba přístnost " - Je potřeba aby lidi se klepali strachy a stále platili za cokoliv - hlavně za neexistující dluhy!
Já možná píšu HOVADINY a odpověděl KRAVINOU ale někdo neumí ČÍST.Autorka píše že neplatila 6měsíců.Můj názor je si je vědoma NEPLACENÍ. A měla by to uhradit.Můj závěr je,KDOKOLIV budeš potom platit autorce EXEKUCI?
Paní HANO, jak jsem již psal a teď jste napsala že máte známeho v servisu který to opravuje, tak věřím že Vám to potvrzení dá.
doplněno 10.08.12 20:23: Děkuji za hodnocení
PÁČ tady někdo neumí číst to napíšu ještě jednou.Nepsal jsem že autorka má zaplatit pojištění 6měsíců zpětně ale měla by zaplatit ČKP za 3měsíce.
NE neprovozovala, bylo bez motoru odstavené u známého v servisu, ale samozřejmě to asi nebude ČKP zajímat, ale mám i doklad z tohoto servisu, který bych mohla doložit při odvolání Pane Cukrář, včera jsem Vám poslala email. Jsem ráda, že jste se ozval na tuto diskusy.
email jsem četl, odpovím až po pracovní době s odesláním příloh...
doplněno 08.08.12 18:26:odesláno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.