Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, mám momentalně Škodu felicii 1.3MPI a chci už něco jiného, kamarad mi nabizi FORD MONDEO 2.0 TDCI 85kw, najeto 220tis, r.v 2002.
Servistní knížka, klima, arbag, abs, central atd...
Nabízí mi ji za 25.000Kč, vzhled vypada pěkně jak vnítřně, tak z venku...
Akorat nevim kolik take auto cca nejede celkem (motor), jestli je to dobre auto, jaka spotřeba, chci to vědět i od Vás... Díky moc za každou radu a zkušenost
Pokud nebyly meneny vstriky a cerpadlo, tak asi pocitej s vetsi investici, ale za ty prachy bych to risknul - muze vydrzet 10, 50, 100 (no to uz asi ne )
Pokud jste jezdil jen ve Feldě, tak jste uchvácen prostorností a modernou mondea a možná Vám to brání v rozumném úsudku. Kamarád nejsíš ví, proč Vám auto nabízí tak levně. Pravděpodobně za nějaký čas odejdou vstřiky, klima bude potřebovat častější péči, než Vám bude příjemné a to nemluvím o podvozku. Také Vás možná zaskočí hodnota povinného ručení (úplně jiná píseň než u Feldy) a spotřeba Vás možná také úplně neohromí - ale to záleží na více okolnostech.
Spíš si položte otázku, jestli potřebujete tak velké auto...
Jestli neodoláte a Mondeo koupíte, určitě Vás čekají časem nutné a nemalé investice, nebo auto dolítat a do světa
Třeba kamarádka má Mondeo diesel co má najeto teď už 340tisíc km a jezdí jak drak. Jestliže to je od známeho, tak asi tušíš jak se o auto stará a nebude mu dělat problém ti auto půjčit či nechat ti ho prohlédnout mechanikem... Možná i proto, že jde o známeho, je cena nižší, protože asi tuší, že bys bral lepší auto. Já bych si ho klidně vzal.
LUKÁŠI,zajdi si nězávazně do autobazaru(za to nemusíš platit tvař se že máš zájem) sedni např. do CitroenC5 nebo jiné to na tom tolik nezáleží(aby to ovšem nebyla opět filcka nebo podobné) měj pocit že to auto chceš koupit a potom ty pocity porovnáš.Moc se ani tolik nedívej že bude např.o 5-10tis.dražší.Dívej se na to jaký z toho máš pocit.
Díky za všechný odpovědí, kamoš si koupil nové auto Ford S-max r.v 2012, řikal mi, mondeo už ma cosík najeteho, prodál bych ho o 7tis víc, když jsem kamoš nabízí mi ho za 25 Dnes jsem sním mluvil a zítra zajedem do servisu at se na něj podívaji a zhodnoti, je to ferovi kamoš, tak asi si ho koupim. Spotřebu to má 6l v průmeru
pokuid kámoš nechá seriozně a hlavně nezávisle zkontrolovat fundovaným človíčkem-nebude to problém a je to opravdu férová nabídka-samozřejmě prohlídku s diagnostikou si zacvaknete-ale to bude pár set-okolo 1000,-(podle servisu) Felda a Mondeo je sakra rozdíl,že..?! A to si vemte,že je ještě x (i dostupných) modelů zase o řád až x řádů výš než Mondeo,čímž se Felda dostává až (nechci být sprostý) víte kam-osobně si nedokážu představit,že bych s ní drandil...(a to mám dvě "babičky" R 19 16V a E 36 TDS)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.