Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestavba Jawy

Od: kibirad odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych přestavit Jawu 50 typ 20

Konkrétně:

Úprava elektroinstalace motocyklu Jawa 50/20,21,23 a zvýšení výkonu alternátoru + vyměnit světlo co je v prezentaci za :

koncové LED světlo Jawa 50/20,21 a 23

vše je z webu:

btelectronic.sweb.cz/...

předem dík za rady jak zkompletovat jaký akumulátor

jak zapojit atd nemuzu sehnat schemata a na kolik by me to prislo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podívej nevím co jsi zač, ale docela to tu smrdí reklamou na určitý web! každý prodejce je povinnen ti ke zboží dodat schéma zapojení a hlavně napsat cenu. Tedy si ji zjisti u prodejce zařízení. Pokud něco hledáš např. elektroinstalaci, stačí zadat do vyhledávače "elektroinstatalace pionýr". čus. M.

kibirad
hodnocení

reklama ha ha a na tomhle webu není žádný prodej je to bastlíšský web od mistra v oboru na předělávku el. instalace jaw

hodnocení

0x

no dobře. Pokud vím, tak tyhle fichtly akumulátor nepotřebovaly. Jak zvýšit výkon přesně nevím, ale na fíka se dá koupit nové moderní zapalování, které je jistě výkonnější než to staré. webovku můžu zaslat. Jde ti tedy o zapojení koncového led světla.Proč jej nepřipojit na stávající žárovkové světlo. Tedy pokud má stejné napětí. hledej také na internetu "poradnu pro fichtly". Osobně považuju led na fíkovi za dost velkej úlet. Kdo to vymyslel, a je to vůbec povoleno k užívání v provozu.

kibirad
hodnocení

aleon je rozdil mezi clovekem kterej je linej a radsi nez aby hnul prstem vyhodí 4 000 Kč*bzum* a pak jsou tu lidi treří nejsou líní a jsou k tomu ještě trohu inteligentní a zvíšej výkon magneta a pak muzou mit kvalitni zapalovani , baterii ktera muze dobijet blinkr,brzdovku ruzna podsviceni a nebo jen zalozni zdroj pro predni svetlo při vypnutém motoru. A taky proc bych vykazoval 4 000Kč za magneto když já za 1000 mám brzdový světlo,baterku,kvalitni zapalovany ktery kdybych kupoval by stalo cca 3 000 Kč a tím pádem ušetřím 6 000Kč

moto*

Osobně si myslím, že cpát do fichtla cokoliv mimo peněz za běžnou údržbu jsou vyhozené peníze. A to jsem nějakých motorek přestavěl a fichtlů opravil. A moje zkušenosti mi říkají, že to vidiš jako hurvinek válku. A stejně si myslím, že i když se tam bezkontakt namontuje, tak se výkon zvýší o nula nula prd. Čistě teoreticky by mohlo být zapalování spolehlivější a hlavně bezúdržbové.

Na druhé straně beru kutilstvi za dobrou a užitečnou zábavu pro mladé, i když se něco dělá zbytečně, zkušenosti vždy zůstávají. Kdyby jsi postupně pronikl do tajů techniky a z fichtla udělal závoďáka, tak by byla i dobrá recese, dávat nakládačku novějším prskoletům. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]