Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak poznám při koupi ojetého vozu, který byl v minulosti lehce bourán (rozbitý přední nárazník), zda má funkční airbagy?
Nijak. Kontrolka může být zapojena na kontrolku jinou, pro zpoždění (aby nezhasínala současně s kontrolkou jinou) dokonce s kondenzátorem.
Ale i kdyby ne a nebyl to úmysl prodávajícího, airbag jako každá věc stárne. Někde jsem dokonce četl, že by se airbagy měly preventivně tuším po pěti letech měnit. A dělá takovou věc někdo?
Výměnu nárazníku na oko jen tak asi nejde poznat pokud byla výměna dobře provedena a slícovaná,to poznáte podle přístroje na barvu.Po sednutí do auta si můžete na airbag volantu prstem nebo dlaní zatlačit pokud je tvrdý měl by tam být ovšem už jsou i dokonalejší repliky já mám airbag měký ale vím že jsem ho kupoval ťuknutý.Jinak další postup již popsali NU a CEPAGIS
Přeji hodně ůspěchu dobrého auta v dobrém stavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.