Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám funkční airbagy?

Od: m44m* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jak poznám při koupi ojetého vozu, který byl v minulosti lehce bourán (rozbitý přední nárazník), zda má funkční airbagy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

podle kontolek nebo na diagnostice zda se hlásí a jsou aktivní, ale mohou být dodatečně vyměneny za staré aitragy co leželi X-let na vrakáči a ty nemusí být funkční, i když se tak budou tvářit

cepagis*
hodnocení

0x

Nijak. Kontrolka může být zapojena na kontrolku jinou, pro zpoždění (aby nezhasínala současně s kontrolkou jinou) dokonce s kondenzátorem.

Ale i kdyby ne a nebyl to úmysl prodávajícího, airbag jako každá věc stárne. Někde jsem dokonce četl, že by se airbagy měly preventivně tuším po pěti letech měnit. A dělá takovou věc někdo?

itan71*
hodnocení

0x

Výměnu nárazníku na oko jen tak asi nejde poznat pokud byla výměna dobře provedena a slícovaná,to poznáte podle přístroje na barvu.Po sednutí do auta si můžete na airbag volantu prstem nebo dlaní zatlačit pokud je tvrdý měl by tam být ovšem už jsou i dokonalejší repliky já mám airbag měký ale vím že jsem ho kupoval ťuknutý.Jinak další postup již popsali NU a CEPAGIS

Přeji hodně ůspěchu dobrého auta v dobrém stavu.*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]