Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skůtr 125 vynechává

Od: honza7804 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den potřebuji poradit.Mám skůtra 125 čínu s motorem gy4.Ze dne na den mi ráno nechtěl naskočit, tak jsem vyndal svíčku otřel očistil a vrátil.Ale nic tak jsem měnilk odtrh a různě jí otírAL.Nakonec teda chytl a tak jsem vyrazil.Hned jak jsem se dostal na rychlost 70km/h tak začal vynechávat a za boha se rychlost nepřehoupla nad 75km/h.Koupil jsem teda novou svíčku (Torch a7t) jinou značku s tímhle závitkem neznám.Ale problém přetrval.Normálně jezdil 95 podle tachometru ale dnes se na to dostane zřídka a to hned začne cukat a klesne na 70.Karburátor jsem čistil takže už nevím čím to může být.Také táhne jen při malé rychlosti.Má najeto asi 17 000 tak nevím jestli bude chtít seřídit vůle ventilů.Za každou radu děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nojo*
hodnocení

0x

jojo, seřídit vůle ventilů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]