Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych slyšet více názorů na můj problém. Dala jsem si skůtr před TK do opravny. Bohužel v dílně kde byla spousta pneumatik k prodeji, několik motorek, skůtrů, sekaček na trávu apod. vznikl požár, který byl po hodině zlikvidován hasiči. Majitel mě nedal ani vědět, tak jsem si tam zajela. Skůtr má seškvařený kufr, přední část nad kolem a vlastně celou přední část tj.řiditka, zrcátka, tachometr. Majitel opravny mě řekl, že objedná náhradní díly a dá vše dopořádku. Moc se mi to nezdá, protože v dílně byl velký žár a tak mám obavy, že i přes to, že vymění seškvařené díly bude skůtr znehodnocen a příští rok na jaře se můžou vyskytnou jiné problémy, např.zpuchřelé pneumatiky a jiné součástky. Poradíte mě co s tím?
pokud je to nějaká čínská plečka buďte ráda skůtr se zhodnotí, u nějaké italské perly bych si to pohlídal...poškození nemuselo být rozsáhlé, ale v každém případě by mělo dojít k výměně pryžových částí, všech náplní atd...těsnící silentbloky jsou i v přední vidlici, pokud nepřestanou fungovat hned tak časem určitě...pak nebude vidlice tlumit...další hadičky, těsnění atd...víte kolik je to práce? jen solidní pneumatiky na 16´´ skůtra stojí s montází a vyvážením před 2500 Kč
doplněno 06.08.12 07:46:prostě u skůtrů je spouty věcí kteréí nevidíte, protže jsou pdo kappotáží, které mohou přestav časem fungovat, nevím co máte ale další pryžové nebo plastové věci jspou v karburátoru, v podtlakovém palivovém čerpadlu jsou také membrány, kdyř zatvrdnou pčestane to spolehlivě startovat
Měl tu dílnu pojištěnou? Ptala jste se na to? Určitě bych si ten skůtr nafotil a s fotkami zašel například do Vaší pojišťovny, nebo naopak do jeho, pokud Vám aspoň sdělí, kde je pojištěn. Pokud by se neměl k opravám, doporučil bych zvážení výše skod a pak pípadně předání věci PČR. Kdyby nic, zkusit můžete pár silných chlapíků, co by se u něj stavilo na pokec ...
Nevím jak je starý, žádal bych to samé co bylo dáno do opravy, ať ho sežene. Nebo chtít prachy za něj a koupit jiný a tento střelit na ND.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.