Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formulář dopravní nehody (pro pojištovnu)

Od: hangar® odpovědí: 31 změna:
Zdravím, jak jistě mnozí ví, tak je od nového roku povinnost vozit si v autě formulář nehody pro případ že nebudete muset volat ale policii ale jen zapsat údaje z nehody a pořídit fotky.Chtěl bych se zeptat zda někdo neví kde tento formulář stáhnout.Bloudil jsem po státních stánkách několik desítek minut ale bez úspěchu, takže žádám o pomoc vás.S pozdravem Adam*cteni*

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Mně ho dala pojišťovna.

doplněno 03.01.09 18:41:

top-pojisteni.cz/...

tenhle nestačí? *nevi*

hodnocení

2x

Dávám taky něco k dobru:

rapidshare.com/...

rapidshare.com/...

Tohle jsou kompletní info co mi přišlo mailem, v tom doc jsou i nějaké formuláře pro půjčení vozidla do zahraničí...

hodnocení

0x

večer ti ho mohu někam nahrát, teď se nikam nedostanu

mato*
hodnocení

0x

tady si dohledej dle pojišťovny

www.ckp.cz/index.php

miljan*
hodnocení

0x

Všechny pojišťovny to mají, jenom se musíš více snažit.

hodnocení

0x

Najdeš ho třeba tady: povinne-ruceni-sazby.cz/...

Jinak ti ho ale vydá každá pokjišťovna. :)

kovar*
hodnocení

0x

Euro formulář záznamu o dopravní nehodě stáhneš třeba tady. auto.idnes.cz/...

hodnocení

0x

Stahování nemá valnou cenu
neboť formulář se má vyhotovit v trojím provedení, tak bvyste si tam museli přidat kopírák.
V pojišťovnách to mají na samopropisovacím papíru, tak je to bez problému, formulář je stejný pro všechny pojičťovny.

miljan*

V pojišťovnách to funguje jako všechno v tomto bordelu a mají prd velebnosti. Pouze stažený z internetu. Takže kopírák s sebou, jestli se ještě vůbec vyrábí.

kdopak říká že ve trojím vyhotovení?

kdepak je to napsáno?

kovar*

Já mislím že nejlepší je ten staženej z netu páč v pojištovně jsem byl a daly mi uplně to sami co se dá stáhnout ,že žádny jiny nemají ,takže smúla.Pak uš zbývá jen ten kopýrák.

opět se ptám, proč ve trojím provedení?

hodnocení

Také mě zajímá co to trojí provedení, nic jsem o něm na internetu nenašel.
kovar*

Na téhle adrese je návod jak ho vyplnit a na konci je napsáno proč to má být třikrát ,jeden má pojištovna ,a každej učástník jednu kopyji. auto.idnes.cz/...

slonbonjohn*

To je špatně pochopeno, viník dostane jednu kopii a tu odevzdá pojištovně a druhý list si nechá poškozený.

kovar*
Formulář jste možná dostali spolu se zelenou kartou při podpisu smlouvy o povinném ručení. Na rozdíl od toho, který si stáhnete z internetu, je ten skutečný samopropisovací _ to znamená, že to, co vyplníte na titulní straně, se okopíruje i na druhou a třetí stránku. Každý z účastníků nehody si pak nechá jednu kopii a jednu pošle, nejlépe do tří dnů, své pojišťovně.
toto je okopírovany přímo z pojištovny ...

Jeden papír si vyplním, a dám ho podepsat druhému. On si vyplní svůj a dá mě ho k podpisu. Pak každý se svým si uděláme co chceme, zkopírujeme, předáme pojištovně a podobne. Každopádně orginál nedán NIDKY z ruky.

miljan*

Takže jak počítám, tak jsou potřeba minimálně čtyři pro dva účastníky nehody.

felicitas01*
hodnocení

0x

Formulář na hlášení škod bude zítra přiložen t.j Úterý 6.ledna v denníku Blesk.

hodnocení

0x

formulář si stáhnu,není problém

a foťák taky dostanu od pojišťovny abych mohl "dokumentovat"? *haha*

ppppppetra
hodnocení

0x

Zdravím já ho také po nějakém tom hledání našla top-pojisteni.cz/... snad to pomůže

miljan*

Zatím stačí formulář a tužka. Potom přibude pásmo, reflexní vesta a nějaká reflexní barva. V dalším stadiu bude povinná policejní uniforma, do které se účastníci nehody převlečou a vyšetří nehodu se všemi náležitostmi. Po vyšetření a sepsání protokolů se opět převlečou do civilu a rozejdou se po své práci. V autoškolách se bude učit jak vyšetřit a zdokumentovat nehodu a odhadnout výši škody. Stávající řidiči budou za "mírný"poplatek prodělávat dodatečné doškolení. Budeme si pomáhat a chránit se sami.*cert*

doplněno 25.01.09 22:43:

Doplním příklady zápisů

kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...

Ještě malá poznámka, pásmo bude muset být samozřejmě kalibrované s atestem, ještě není stanoven interval kontrol. Nejpravděpodobněji to bude součást technické kontroly vozidla, abychom nemuseli tak často plýtvat časem.

mirek002
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Tady je formulář.

doplněno 03.02.09 10:53:

Odeslání formuláře se zřejmě nezdařilo.

hodnocení

0x

Doplnění formuláře

doplněno 03.02.09 10:56:

Ani tady se zřejmě nepodařilo formulář odeslat z důvodu nepatřičného souboru. Následuje ještě další pokus.

hodnocení

0x

Další pokus o zaslání formuláře.

hodnocení

0x

Snad poslední pokus: Otevřete si příkaz : profiautoskoly.cz/...

doplněno 03.02.09 11:27:

Správný opdkaz je : profiautoskoly.cz/...Omlouvám se za chybu v odkazu.

doplněno 03.02.09 12:04:

Ptoto , že se ani mně nepodařilo otevřít požadovanou stránku i když je odkaz správný , zkuste tento postup:

1. Do vyhledávačs"SEZNAM"zapiště : Záznam dopravní nehody.

2. V otevřeném okně na spodní části , zvolte stránku č.4

3. Otevřete hned prvou nabídku. Záznam O Dopravní nehodu . Stejné získáte i při otevření třetí nabídky : Záznam O dopravní nehodě kde následně je potřeba otevřít příkaz pdf 01 2009.pdf

doplněno 03.02.09 12:07:

A můžete si tento dokumen vytisknou.

Nebo si každý napíše své pojištovně.

blackman*
hodnocení

0x

na strankach ministerstva dopravy jsem nasel tohle mdcr.cz/... pisou tam ze neni povinnost vozit tento formular v aute. Co je na tom pravdy? Protoze jak ho dam do auta tak urcite nabouram mam na tohle pech :)

Není povinnost ho vozit s sebou. Je povinnost ho vyplnit. Klidně si ho můžete nechat dovést, koupit od kolemjdoucího, od kolegy řidiče nebo ...

Pochopil(a)?

honza123*

pro inspiraci je zde link, jak jsou udělány některé nákresy pro pojišťovnu: people.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]