Nejste přihlášen/a.
Stahování nemá valnou cenu
neboť formulář se má vyhotovit v trojím provedení, tak bvyste si tam museli přidat kopírák.
V pojišťovnách to mají na samopropisovacím papíru, tak je to bez problému, formulář je stejný pro všechny pojičťovny.
V pojišťovnách to funguje jako všechno v tomto bordelu a mají prd velebnosti. Pouze stažený z internetu. Takže kopírák s sebou, jestli se ještě vůbec vyrábí.
Já mislím že nejlepší je ten staženej z netu páč v pojištovně jsem byl a daly mi uplně to sami co se dá stáhnout ,že žádny jiny nemají ,takže smúla.Pak uš zbývá jen ten kopýrák.
Na téhle adrese je návod jak ho vyplnit a na konci je napsáno proč to má být třikrát ,jeden má pojištovna ,a každej učástník jednu kopyji. auto.idnes.cz/...
To je špatně pochopeno, viník dostane jednu kopii a tu odevzdá pojištovně a druhý list si nechá poškozený.
Zatím stačí formulář a tužka. Potom přibude pásmo, reflexní vesta a nějaká reflexní barva. V dalším stadiu bude povinná policejní uniforma, do které se účastníci nehody převlečou a vyšetří nehodu se všemi náležitostmi. Po vyšetření a sepsání protokolů se opět převlečou do civilu a rozejdou se po své práci. V autoškolách se bude učit jak vyšetřit a zdokumentovat nehodu a odhadnout výši škody. Stávající řidiči budou za "mírný"poplatek prodělávat dodatečné doškolení. Budeme si pomáhat a chránit se sami.
Doplním příklady zápisů
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
kecy.roumen.cz/...
Ještě malá poznámka, pásmo bude muset být samozřejmě kalibrované s atestem, ještě není stanoven interval kontrol. Nejpravděpodobněji to bude součást technické kontroly vozidla, abychom nemuseli tak často plýtvat časem.
Doplnění formuláře
doplněno 03.02.09 10:56:Ani tady se zřejmě nepodařilo formulář odeslat z důvodu nepatřičného souboru. Následuje ještě další pokus.
Snad poslední pokus: Otevřete si příkaz : profiautoskoly.cz/...
doplněno 03.02.09 11:27:Správný opdkaz je : profiautoskoly.cz/...Omlouvám se za chybu v odkazu.
doplněno 03.02.09 12:04:Ptoto , že se ani mně nepodařilo otevřít požadovanou stránku i když je odkaz správný , zkuste tento postup:
1. Do vyhledávačs"SEZNAM"zapiště : Záznam dopravní nehody.
2. V otevřeném okně na spodní části , zvolte stránku č.4
3. Otevřete hned prvou nabídku. Záznam O Dopravní nehodu . Stejné získáte i při otevření třetí nabídky : Záznam O dopravní nehodě kde následně je potřeba otevřít příkaz pdf 01 2009.pdf
doplněno 03.02.09 12:07:A můžete si tento dokumen vytisknou.
na strankach ministerstva dopravy jsem nasel tohle mdcr.cz/... pisou tam ze neni povinnost vozit tento formular v aute. Co je na tom pravdy? Protoze jak ho dam do auta tak urcite nabouram mam na tohle pech
Není povinnost ho vozit s sebou. Je povinnost ho vyplnit. Klidně si ho můžete nechat dovést, koupit od kolemjdoucího, od kolegy řidiče nebo ...
Pochopil(a)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.