Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střílení do výfuku

Od: punker* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.
zalomil se mi jeden šroubek ve válci motoru,tím pádem k válci pořádně nedolíhá koleno výfuku a když uberu za jízdy plyn (brždění motorem) tak střílí. je to 125ccm 4t ...vadí to motoru? (ventilům)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

*ua*Punkere, ono to nasává vzduch proto ta střelba nejlépe kdyby se podařilo ten šroubek odvrtat projed závitníkem a dát druhý šroubek ,je to spíš hodinářská práce a pokud se to nepovede je to na výměnu hlavy.*hej**dril*

des*

Kašli na to jseš přece IN?Čím míň kubíků,tím má být větší rachot.

punker*
hodnocení

vyděl sem že existuje takovej protizávit...navrtne se zalomenej šroub a tím proti závitem se to vyšroubuje jenže přes týden nemám čas a o víkendu je všude zavřeno :( =D časem to určitě dám do kupy,jen mě zajímá jestli to radši nemám nechat stát v garáži nebo to tomu nevadí =D

des*

Vadit by to nemělo.

itan71*
hodnocení

0x

*hej*Vadit to na nějakou dobu nebude snad jen bude o nějakou decku benzínu vyšší spotřeba a budeš trnem v oku švestkám tak se jim vyhýbej.A na vytahování šroubku to mám doma občas to jde výjmečně se to nepovede.Tak hodně štěstí při hodinářské práci*uspech**ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]