Nejste přihlášen/a.
Mám povinné ručení u Kooperativy, přes net jsem si nechal změnit SPZ, pošle mi automaticky pojišťovna i novou zelenou kartu s uvedenou novou SPZkou?
008, jako že jste si přes net vyměnila evidenční značku? To nějak nechápu, ale když skočíte s techničákem do pojištovny, kde uvidí změnu evidenční značky, tak na počkání vytisknou novou kartu.
Nebo jsem nepochopil dotaz.
Tazatel měl zřejmě na mysli, že přes net nahlašoval změnu spz pojišťovně. Online obchod s spztkama zatím ještě není
Jinak bych to taky raději řešil osobně je to rychlejší a máte jistotu...
doplněno 02.08.12 13:08:Tak byl 008 rychlejší ale trefil jsem to dobře:D
Nene, auto jsem přepsal na sebe, na úřadě dostal novou značku a přes online aplikaci u Kooperativy jsem si zadal změnu SPZky. U nich ve smlouvě už mám SPZ správně, ale zatím mám jen zelenou kartu se starou již neplatnou SPZkou. Smlouvu o pojištění mi zaslali hned druhý den, tak doufám, že i zelenou kartu zašlou hned, pokud ne, tak zajdu na tu pobočku. Díky za odpovědi.
ostatní údaje krom VINu a doby platnosti pojistky jsou podružné a tudíž nepodstatné-právě pro možnosti je měnit třeba co týden)barva,značky atd.),jinými slovy není třeba se jakkoli znepokojovat rozdílnou značkou na autě a na zel.kartě...Když pošlou pošlou,když nepošlou,nic se neděje,no a až někdy půjdete okolo pobočky necháte si kartu zaktualizovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.