Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes ráno jsem v pohodě ručně nastartoval svůj 2T skútr. Po práci jsem chtěl nastartovat a vůbec to nechytalo, ručně ani nožně, zvuk byl takový, že to tak "prokluzovalo". Nastartovat se mi podařilo poté, co jsem přidal plyn a nožně a ručně najednou nastartoval.
Nevíte co to je a co s tím? Ucpané filtry, svíčka, startér, cívka, ...?
Kontrolou svíčky nic nepokazíte, ale zdřejmě se motor přehltil.
doplněno 01.08.12 15:31:V karburátoru vyčistěte trysky, vzduchový filtr můžete vyfoukat vzduchem, pokud je mastný nebo moc zasviněný tak nový.
doplněno 01.08.12 15:33:O jaký skůtr se jedná, dvoutakt a jaká značka a obsah.
typická čínská plečka, vyměnil bych plastovou krabičku se vzduchovým filtrem ( možná molitan, pokud tam vůbec nějaký bude ) za nějaký sportovní nejlépe italský, čínský karburátor za itaslský dell orto, keihin nebo walbro, palivový kohout na nádrži za normální z českého fichtla, čínskou svíčku bych nahradil bosch-kou něbo nějakou solidní s elektrodou z platiny nebo iridia, výfuk za sportovní nebo bych ho otevřel, možná tam máte slepé potrubí které sice pomáhá motor vyplacghovat a vracejcí se plyny zpětně zatlačí na pést směrem k horní úvrati čím motoru pomáhá do otáček, ale laboroval bych...odstranil bych na variátoru ten omezovací kroužek, najednou budete mít dělo které bude startovat, pojede 70 km, ale spotřeba bude vyšší...
No nejlepší bude asi vyměnit to za nějakou italskou perlu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.