Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhkost v autě - rosení předního skla

Od: maltiinkaa odpovědí: 3 změna:

Ahojte mám Fiat Brava 1.6. s mám problém s rosením předního skla, nevím co s tím... víte prosím někdo co s tím? Díky:o)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No většinou je to kvůli tomu že někudy do auta teče...,

doplněno 03.01.09 10:12:

Nebo máte vlhký koberce(sníh apod.)

hodnocení

0x

stává se to stále, nebo jenom na začátku jízdy a po chvilce přestane? mne se také spíše zamlžuje přední , někdy i boční okna. může to být tím, že vyšší vlhkost v autě se na studeném skle vysráží. tu vlhkost tam dostaneme i dýcháním, mokrými botami, i tím zatékáním. většinou stačí hned po vyjetí dobře vyvětrat průvanem, v autě je i tak ještě zima. jak se sníží vlhkost, rosení většinou mizí...

capino
hodnocení

0x

Zkontroluj si kabinový filtr,pokud je dostatečně zanesený bordelem,může to být důvod mlžení okna. Nebo rosí radiátor,potom samozřejmě vlhkost pod kobercem. Může to být i typem předního skla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]