Nejste přihlášen/a.
dobrý den, potřeboval bych sesadit kapotu, nelícuje s pravou stranou, nad pravým světlem je obrovská fuga a na levým zase ne. Moje otázka zní? Mám zajet do běžné klempírny nebo musím do autorizovanýho servisu? A jak dlouho to tak trvá a jaký je postup?
kapota je většinou na 4 šroubech a novější plynové vzpěry-takže sundání asi 5 minut-otázkou je proč jsou "fuky"(jestli spíš není problém s čelem,"brejlema" apod.)-a jezdit do zn.servisu s tímhle bude znamenat,že si v podstatě zaplatíte kapotu novou,což je nesmysl-navštivte spíš nějakého šikovného mechanika v okolí at na to mrkne a řekne vám v čem je problém,ev.rovnou se domluvíte na "spasování"...
Bude problém asi v kapotě, protože když to porovnám s levým a pravým blatníkem je to to samý, prostě kapota je výš na jedné straně a na druhé zase níž. S vozidle jsem lehce boural, byl měněna nárazník, švětlo, chladič, kapota, blatník, tak jestli to není tím, že když to měnili, že to špatně tu kapotu nasadili, jinak nárazník a blatníky pasují suprově k dvěřím blatník a blatník k nárazníku... Kam s tím mám zajet, do nějaké klempírny?-
Kdybych jste byl z Hradce Králové nebo z okolí poradil bych a sundání nebo nasazení kapoty je brnkačka horší je to slícovat nedávno jsem si ji lícoval sám a podařilo se mi to hned na poprvé ale je to jen náhoda a dělal jsem to už nejednou jenomže před Xlety. Tak jak už to tady psal nejlépe zajed za někým kdo opravuje doma na melouch je to lacinější pokud to nemáte Lambo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.