Nejste přihlášen/a.
dobry den chci se zeptat mam na sebe napsana tri auta ale vsechny jsou starsi 10let je potreba platit dan z prepychu nekdo mi rikal ze muzu jen dve auta dekuji za odpoved
Neříkal vám to ten "někdo" 1. dubna? V Čr žádná taková daň neexistuje. V praxi bývá zaváděna zejména v dobách hospodářských krizí. Její výhodou je, že nepostihuje nejméně majetné vrstvy obyvatelstva.
Tahle daň bude asi jiná... znám lidi, kteří na sebe mají napsáno i více aut, dokonce i patnáct či šestnáct... A všechny starší deseti let... takže to postihne tyhle chudáky Nicméně, až dnes, po přečtení dotazu jsem sám sebe pochválil, že jsem před léty nechal zrušit svoji stařičkou škodovku, když tři auta nesmíme mít...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.