Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechlastana škodárna?

Od: shademan odpovědí: 5 změna:
rano mi chcípla na křižovatce z ničeho nic škodarna,chtěl jsem znovu nastartovat ale marně,že by se přechlastala?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Uvedte typ, to takhle těžké odpovídat.

shademan
05.08.12 13:05
hodnocení

hodnocení

0x

Těžko. Buď ti odešla cívka, nebo se ti spálil předřadný odpor před rozdělovačem (mezi cívkou a rozdělovačem, to keramické na cívce), nebo ti tam nejde benzín... příčin může být plno. Zkus to nahodit puštěním z kopce. Jestli ani na delším kopci nechytne na kvalt, viděl bych to v elektrice. Ten keramický předřadný odpor se mi na stopětce taky už jednou spálil. Přijedu ke křižovatce, drží voloběh, najednou zdechne a nic. Ani z kopce nechytla.

mkat*
hodnocení

0x

Pozri aj ramienko rozdelovača.

gumidek*
hodnocení

0x

Co elmag. ventil? Zavírá přívod paliva na volnoběh, aby se dal normálně zhasínat horký motor bez samozápalů. Je součástí karbu a vede do něj drátkem +12V. Běží? Sytič ho může obejít, jako u Lekru, ale zde je EDSR/SEDR ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]