Nejste přihlášen/a.
Dobry den, uvazuji o koupi noveho auta. Zajima me bazar AAA. Maji uvedene dve ceny - pri platbe hotove napriklad 250 tisic a po sleve 190 tisic. Sleva bude uplatnena v pripade, ze budete vuz financovat nekterym z partneru autobazaru. Pokud si ho vemu, kolik skutecne zaplatim? Mate zkusenosti?
No - zrovna ´třiáčka´ bych asi nedoporučil...
BTW - pokud si na to auto vezmete účelový spotřební úvěr u banky, bude to určitě levnější, než ´lízačka´ přes "partnera bazaru".
V každém případě nebrat leasing! To už se nevyplatí v téhle době. Berte úvěr. Jinak auto přeplatíš podle toho, jak se s nimi domluvíš na splátkách. Já jsem tam tehdá bral auto za 110.000 Kč na 6 let. A ve finále přeplatím asi tak 12.500 Kč. Dával jsem akontaci přes 20. 000 Kč. A začínali jsme na první splátce 4.300 Kč. O splátkách jsem se s nimi dohadoval hodinu a třičtvrtě a skončili jsme na 1.700 Kč. Připadal jsem si jak na tržnici v souboji "Neboj se a licituj" a kdo má pevnější nervy v dohadování se o ceně. Docela drsné to bylo. Člověk musí mít argumenty a pevné nervy na to, aby si dokázal uhádat levnější splátky i v případě, kdy ti finanční poradci řeknou, že už níže nemohou jít...
Dobrý den. Jak radí kolegové, z AAA si auto nekupujte. A kor za 190 000Kč! Není to dobrý volba. Je to hodně o štěstí. Já si u nich sice koupil a byl jsem spokojený, ale měl jsem štěstí a byla to určitě náhoda. Když nepočítám to, že na autě bylo tažné zařízení a na evidenční kontrole mi neprošlo, protože nebylo zapsáno v TP, s čímž nepočítáte. Takže jsem ho sundal a jel tam znova a stálo mě to 300Kč za další ev.kontrolu navíc. Takže, já byl spokojený, ale příští auto bych tam nekoupil, když se podívám, co všechno se o nich říká. A viz reportáž na TV Nova pár dnů zpátky.
Dobrý večer,
ve Vámi zmiňovaném bazaru jsem se před lety taky nechal napálit (platil jsem tehdy hotově,ale když se v zápětí vůz začal sypat,tak se se mnou vůbec nechtěli bavit).Tím Vás nechci od tohoto bazaru zrazovat,ale nedělejte to.K otázce financování-leasing na starší auto se nevyplatí,vezměte raději spotřebitelský úvěr.Vůz bude hned Váš a můžete jej v případě finanční nouze třeba hned prodat.Ale hlavně z důvodu,že rozhodně nepřeplatíte zdaleka tolik,jako u leasingu.Přeji hodně štěstí při koupi.
Skutečně počítej minimálně o 30- 50000 víc než v hotovosti,
Leasingovky to nedělají zadarmo , Vy jste neviděl včera a předevčírem na Nově hned 1 zprávu?.
AAA je nejlepší se obloukem vyhnout.
doplněno 30.07.12 20:29:AAA dostanou samozřejmě plnou cenu (od leasingovky)+ úroky za dobu splatek a Leasingovka také není charita.
doplněno 30.07.12 20:36:Na Nově 1 zpráva v TN v 19.30h.
Záruky na skoro vše ale jen do doby prodeje, pak NIC.
mno já bych se aji docela divil, kdyby někdo výhodnou koupi na splátky nabízel, to je v dnešní době dost velká utopie. nicméně je zvláštní, kolik histerie to ještě stále dovede vyvolat (bulvár typu Nova to samozřejmě přiživuje, ale kde je ten ráj ojetin už nikdo neřekne. jednoduše neexistuje, obchod je obchodem už tisíce let a nepamatuju se, kdyby měl jako prioritu dělat dobré skutky . jsou lidé, kteří odmítají čekat, než si na auto našetří, tak za to holt zaplatí, je to jen na nich. mě naši vždycky učili trpělivosti a když jsem dřív dělal obličeje, tak jsem jim teď neskonale vděčný. od AAA mám tři a půl roku káru a jsem s ní spokojenej, ale vždycky se najde pitomec, kterej nákup uspěchá, koupí šrot na lízačku bez přečtení podmínek a pak se rozbulí, když není vše podle jeho představ.
seš blázen chlape? jednou sem tam nahlid a jedne solidní chlapek mi ukazoval tadle felda ma na táchači 160 tisic ale ve skutečnosti si myslíme že má 230, pak další tedle má 88 ale myslíme si nebo nás odhad je 170 a už to začlo byl to nejakej solidní chlap kterej se snažil poradit a marne hledal dobré auto pro mě.. tak sem mu poděkoval za vtřícnost obrátil se, a odjel a vživotě vživotě už mě tam neuviděj! jne ted mi to podvrdily ty uštípnutý brzdy na zadních kolech co měla ta paní, ale samozřejmě kdyby s eji neco stalo oni za to nemužou.. bože to je svet todle to
a jak nekdo už napsal vem si od banky, ale od banky, GE,Česká Spořitelna, Rainfaisn Bank nějakou pujičku ale mohl by jsme doporučit GE a na lízačku se vybodni je to výhodnejší
Ano lepší je od prodávajicícho koupit ale lepší podle mě je kupovat auto přes ŠKODA PLUS tam sou proveřený ty auta než od nejakýho divnýho bazaru v malejch vesnicich
známej už si kupoval dvě auto od Auto Jelinek v Teplicich a nemel jedinej problem auta naprosto perfektní
www.jelinekholdin/...
no až zas taková tragédie to v AAA není, ve zprávách a na netu se samozřejmě dozvíš jen o problémových případech, ti kdo nakoupili dobře, nemají potřebu to někde ventilovat . Podle mě nejsou o nic horší nebo lepší než jakýkoliv jiný bazar. Plusem je, že při vážném zájmu na požádání kouknou do jejich interní databáze a o autě prozradí i to, co není inzerované - podezření na přetočený tachometr, závady, které nejsou na první pohled vidět atd.
Fakt je, že AAA mají hodně nadsazené ceny a velmi dobře vyškolené prodejce, kteří dokážou člověka zmasírovat a vnutit mu i to co původně vůbec nechtěl. Při nákupu platí zásada jít tam s jasnou představou a požadavkem a na něm trvat ať si prodejce mele co chce. Samozřejmě s sebou někoho, kdo autům rozumí. A při jednání o ceně stačí říct, že mám lepší nabídku z jiného bazaru, kam se ještě teď jedu podívat. Prodejce v tom momentě volá vedoucího a cena je rázem i o desetitisíce nižší
Co se týká "výhodné" ceny při financování partnerem tak nebrat. Přeplatíš v součtu o dost víc, než když to koupíš bez slevy na nějaký výhodnější úvěr
Ano, částečně souhlasím. Já jsem naštěstí narazil na staršího a rozumějšího prodejce, který mě jemně naznačil, že pokud si koupím to auto, které se mi líbilo, budu mít nejspíš problémy s provozem. Vzal jsem tedy jiné, které vypadalo lépe a u kterého jsem dostal náznak na lepší kvalitu. A ano, souhlasím, že se s nima lze dohadovat o ceně, viz. můj příspěvek výše. Samozřejmě musíš mít pevné nervy a argumenty, protože ke konci se budeš bavit s vedoucím pobočky. Takže kdo je bojácnější povahy, těžko uhádá nižší cenu. Ten vedoucí to na tobě pozná jestli ho jen zkoušíš uhádat na nižší cenu a nebo opravdu seš přesvědčen se ihned zvednout od stolu a jít jinam.
lidičky,proboha-zamyslete se už konečně nad holým faktem kdo a proč prodá auto na výkupu do AAA za cenu podstatně nižší než by získal přímým prodejem-jinými slovy-kdo z vás(nás) by jen tak dával něco někomu za mín než by mohl mít...?!? Důvody jsou tři(základní)-jednak čas-ted hned potřebuju kačky,nedosáhnu na úvěr půjčku apod. a mám třeba dobrý byznys,tak jde auto ted hned(byt za mín)...,tohle se asi občas někomu stane,ale na výkupu to je tak 10 % lidí maximálně...Pak je další situace,kdy se dozvím od známého mechanika-hele ta převodovka,motor apod.je chvíli před smrtí-bude to stát ranec-tak šupky hupky auto ted hned z baráku-to je tak odhadem nějakých 40-50% případů výkupu...No a nejhorší variantou je třetí situace,kdy koupím levné doklady i s bouračkou(zrovna je tu vlákno s tématem totální havárie),šupky hupky seženu totéž(model,motorizace) ale kradené,"naimplantuju" na ono ukradené identifikátory,ŘJ+s ní komunikující zabezp.prvky,sadu zámků atd. z legální totálky a mám za pár desítek tisíc plně funkční auto v x násobné hodnotě-se zcela legálním původem(historie té bouračky a dokladů z ní) a je mi pakl úplně jedno,že mě v AAA na výkupu "oškubou"(jak si naivně myslí),ale já jsem x desítek až set tisíc v +,takže nakonec se směje prodejce...No a je-li ona implantace odvedena profi,tak nepozná nic ani Cebia a další,natož výkup v AAA-jen taková řečnická otázka-kam pak se asi podějí všechny ty tisíce odcizených aut ročně jen v ČR(přes 16 000 za rok)-na vrakáče apod.tak max.1/3 něco málo poj.podvody a zbytek po "přerodu" končí právě na výkupech megabazarů s megagarancema-ale chudáci ti,kdo nedejbože něco takového koupí(ještě na leasing) pak třeba náhodou v Rakousku důkladná kontrola(i čtečky kódů v barvě) a jejda zpátky jedou autobusem...,a smolík...,a i to se bohužel stává
Pokud vážně uvažujete o koupi vozu z Vámi uvedeného bazaru, nechoďte si pak sem prosím stěžovat nebo žádat o rady co s "novým" nepojízdným vrakem. Zkušeností je mnoho, vesměs všechny negativní - tedy pokud vynechám příspěvky neregistrovaných, pravděpodobně dealerů této prapodivné firmy.
Pro začátek si dejte do místního vyhledavače název Vašeho vybraného bazaru a chvíli čtěte, snad změníte své rozhodnutí...
BTW, moje neteř u nich pracovala na personálním, je za svoji kariéru zvyklá na různé praktiky jak zákazníka zmanipulovat a pak obrat, ale toto byl i pro ni hnus, velebnosti...
já již toto osobně nazývám podvodem = cena 250 sleva 60 na 190 ale v případě lízinku, ale ten Vás milej pane výjde na 70tku ktěm 190 a hotovka,Výsledek je minimálně 260. Je to sviňárna, kdy normální zaprděný minibazary Vám dají konečnou cenu, ale AAA ne. NAvíc ve vyhledávání vám vyjedou vždy AAA dle ceny na prvním místě, jelikož je mají zmanipulované těmi lizingy, kdy vypadají jako nejnižší na trhu. Hnus . . . Nejhorší je prodejce, co Vám neřekne konečnou cenu, tomu říkám vychánek až na půdu. Nikdy bych tam nešel.
OMG...AAA auto,no tak to je fakt síla,pokud ti můžu poradit,vyhni se tomu obloukem...před rokem,jen tak ze zvědavosti jsem se tam šel podívat,měl jsem jakoby zájem o auto do 30 000kč...za tuto cenu tam byly dvě auta,jedna felicie 1,3,podle nich prošla důkladnou kontrolou 107 technických parametrů,ale měla tak sežrané zadní lemy a přední blatníky že v nich byly díry a viditelně kolísal volnoběh a horní uložení tlumičů bylo podle toho kolik to nahoře vyčnívalo ven dávno po smrti...a to jsem neviděl podvozek!...poněvadž se o auta trochu zajímám tak jsem mu řekl že na tom vidím závady zabraňující provozu na pozemních komunikacích,a on do mě začal hustit že to jsou maličkosti a že se to opraví za pár KAČEK
Druhé auto za 19 990 kč byl škoda favorit 136 LS,už z dálky auto toálně zanetbané zralé tak do šrotu,když jsem otevřel kapotu tak v podbězích byly díry o velikosti pěsti a tlumiče sražené k sobě...tzn trvale rozhozený odklon kol který je prakticky neopravitelný v tomto stádiu...když jsem se zeptal proč je pod autem plný plech oleje,tak odpověděl že je to od jiného auta,přitom viditelně kapal olej a taky mi říkal že vyvaření je otázka 1500kč
Po tomto jsem se otočil,řekl jsem jací to jsou sku*vení podrazáci a šel jsem do háje,tam mě už nikdo nikdy neuvidí ani kdyby mi nabízeli auto ze zlata
VYVARUJ SE TOMU,radí ti dobře jsou li ti peníze milé
AAA to jsem se taky napálil
tam už nic nechci, je to už Xlet ale jak tak sleduji žádná změna.Jednou jsem tam šel a na značce mi nezáleželo tehdy to mělo být do 40tis.to ještě ušlo za asi 2roky jsem tam byl opět pro konkrétní značku a typ prostě svoji představu ten den to už byl poslední bazar a už jsem byl zoufalý vyprdnul jsem se na moji představu a podlehl jsem
, ti jejich poskoci co to tam mají na place na starost to vycítily( oni jsou za to placení) a to byla pro mě chyba jim podlehnout.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uuuuuuužžžžžžžžžž NIKDY. A auto že lze vrátit bez udání důvodů na to taky zapomeňte, mám známé co měli s tím problém.
Je to byznys leasingovek, musíš si promyslet, jestli to auto za ty peníze skutečně potřebuješ. a jestli si nekoupit za hotové-to je samozřejmě vždycky lepší. Jinak v áčkách mají velký výběr a tudíž je tam velká možnost že si vybereš dobré auto. Nenech se ovlivnit zmedializovanýma nesmyslama a prověř si situaci sám, já to neuspěchal, sice jsem tam byl asi 5krát ale po prosstudování smluv a náležitostí jsem po poslední návštěvě s automechanikem vybral a dodnes jezdím. ber na vědomí, že auto z bazaru není nové auto! Podle toho kupuj, poměr rok/cena..počet ujetých km záleží spíše na předchozím majiteli a na tom kde se s tím jezdilo nežli na počtu km..Hodně zdaru!
hm ale to sou kecy ... při nulové akontaci máš smůlu, jako že se nedostaneš nad jejich rámec , tak ti dají home credit z úrokama jako hovado,
Příklad auto 55000,- na 60 měsíců koncová cena 130 000,- , takové to financování je kravina co mají na stránkách, to tak nefunguje , to je lákadlo na lidi , přijedete oni si Vás odčapnou , naslibují mazec ,hory a pak chcete do 7 dnů vrátit auto a odstoupit od smlouvy home credit do 14 dnů a zaplatíte 19800,- za zřízení to je ale hustý přátelé takhle se vydělává.. do AAA už nikdy... a o kvalitách aut tak o tom ani psát nelze jedním slovem bouračky a vraky , manipulování s tachometry ... jo a ještě zaplatíte něco přes 5000,- za to že ty vozy mají ověřené , to jsem si mohl vyzkoušet , jak je mají ověřené
byl jsem na diagnostice a co mi s toho vylezlo to byla víc než sranda 10 vad až po třetí nefunkční válec , katalizátor a dalšíchj asi 7 věcí , takže opravdu pozor
AAA SOKOLOV
Do AAA bych nešla.Když,tak menší bazárek a spíše někde v menším městě nebo větší vesnici, auto po prvním majiteli.Než leasing,asi bych spíše volila nějakou výhodnější půjčkou na určitou věc u některé z bank.
doplněno 18.08.12 14:38:Zajímavou nabídku má KB -účelovou půjčku ,,MojeAuto,,z 6-ti srovnávacích institucí na Googlu měli nejmenší úrok kolem 8 %.Zkuste si to taky porovnat.
Je vidět že nezvažujete všechny možnosti, v malém bazaru nic moc nekoupíte, maximálně auto v komisi, a když s ním něco bude tak jste nahraná velké bazary jako áčka ty auta kupují a proto je to právně vpohodě a je tam záruka, garance. Schválně až budete kupovat auto tak to zkuste. Mně se líbí toto:
To financování je na každém, já bych třeba do leasingu nešel, ale jsou lidé jež cash nemají a auto potřebují.
Já koupil v malém bazaru Renaulta dovoz CH a už to neudělám ...
megagarance bazarů typu AAA mají asi takovou váhu jako předvolební sliby o nezvyšování daní...U novějšího auta s trošku zkušeným človíčkem a alespon SuperVagem není problém u koncernů "upravit" nájezd km tak,že už ani v továrně nepoznají vůbec nic(natož nějaký bazar)-a ruku v ruce s tím lze i "doladit" servisní historii a rázem tu máme auto s najetými(garantováno AAA) 56 000 km,místo skutečných třeba 136 000 km-a jejda ona hned i vyskočí cena...Lidi přestante už být naivní-garantovat najeté km vám nikdo objektivně nemůže-protože,jak shora psáno(navíc samozřejmě tomu odpovídá i budík a serviska-to už jsou ale detaily za stokoruny),tak to prostě lze,není to nc technicky náročného-tím spíš,že jsme češi a v čechách,kde kdo "neojebe" ostatní jakoby neudělal obchod(takový národní sport)...
Je to na rozmyšlení. Kupovali jsme tam teď už druhé auto. Staré jsme dali na protiúčet a vzali novější. Na to jsme ale neměli. Hledali jsme všude možně kde budou výhodné splátky. Ono je to všude takřka stejné. Když potřebujete jezdit a chcete lepší auto na které nemáte tak s tím přeplatkem musí člověk počítat. Nám se tento autobazar zdál oproti jiným důvěryhodnější. A to rozhodlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.