mam škodarnu 120 a mam problem nastartovat za deště.Dnes rano sednu do shade,začnu startovat a nic,normalně jsem dal sytič našlapal parkrat plyn,sice točila ale nechtěla naskočit...čím to může být?
´Proražená izolace´ kabelu mezi cívkou a rozdělovačem či kabelů ke svíčkám, víčka rozdělovače - prostě něco, co za vyšší vlhkosti snižuje napětí pro jiskru na svíčkách...
Mít rezervní sadu kabelů je dobrá věc.Pokud máš k dispozici zdroj tepla,nechej chvíli kabely oschnout.Pak je natři silikonovým olejem a pojedeš.Pozor na přechlastání motoru!Startuj spíše zpočátku jen s přišlápnutím plynu bez sytiče.
JABRAKA
shademan
díkec,uvidím snad už ráno nastartuje,nevím nejspíš to navlhlo asi no
shademan
před chvili jsem zas nemohl nastartovat a už je teplo
Taky jsem vystřídal pár škodovek a stalo se mi totéž, tak Vám to třeba pomůže.
Problém byl vždy ve VN zapalování.
1/ Staré víčko rozdělovače má zevnitř navlhavý povrch a jiskra létá nekontrolovaně po víčku a na zapálení už nestačí. Pomůže výměna víčka nebo z nouze (když je ještě sucho) tak jeho vnitřní stranu napustit vodě odpuzujícím prostředkem.
2/ Kabely od rozdělovače ke svíčkám + jejich přechody z rozdělovače. Zde jsou obvykle odrušovací odpory cca 1-5kohm. Některé bývají přerušené. Přeměřte je, poškoz. vyměnit. Vlastní kabely mají též schopnost zachytávat "rosu". Je to velmi dobře patrné, když Vám za vlhkého počasí a ve tmě pomocník zastartuje a Vy se díváte do motor. prostoru. Jiskření běžící po povrchu izolace je zde dobře vidět.
Toto jsou nejpravděpodobnější příčiny. Můj výčet není samozřejmě 100%ní.
Prastará bolístka škodověnek. Vlhké víčko rozdělovače. Vysušit fénem a zase jede. Lepší je koupit nové. Dnes se na výrobu používají materiály, které nezvlhnou tak jako ty původní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.