Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem byl s vozem (OLTCIT) na STK + evidenční kontrola, protože na mě ještě není dohlášen (doklady v depozitu) A nastal následující problém. Číslo karoserie, které je vyraženo jak u blatníku tak na štítku, který je na pravém podběhu komletně nesouhlasí s TP. TP je ještě "ČSSR", kde prvních 8 míst je předtištěno a nesouhlasí s VIN na karoserii. Dalších 8 míst je dopsáno na stroji (to souhlasí) a jedno místo, mezi těmito dvěma (tedy mezi předtištěným a dopsaným) chybí. VIN na karoserii má 17 míst a v TP pouze 16. Číslo motoru a barva vozu s TP souhlasí.
Na STK mi bylo řečeno, že to je chyba administrativy a že mi na úřadě číslo přepíší. STK jsem dostal na 1 měsíc a až bude opraveno, mám se stavit na opakovanou. Trochu mě to zaráží, že tu auto jezdilo cca 11 let (v roce 2000 odstaveno) a nikdo tohle neřešil? Prý tento problém s TP a VIN byl u všech těchto vozů, ale to nemůžu nijak dokázat.
Jsem teď na rozpacích, a přijde mi, že mi to na úřadě neopraví a já to snad nikdy nedohlásím...
Díky za reakce
jedna z mnoha klasických ukázek práce lidí,kteří za ni neneseou zodpovědnost(úředníci)-bohužel to odnesete vy a ne ten tydýt,co to kdysi zmršil...Ale slušně a asertivně trvejte na vyřízení(narovnání) věci-když budou dělat jakože nee,tak pomalu přejděte do útoku-ideální a vcelku funkční je "hrozba" medializací-na místa referentů i vedoucích sehnat náhradu je otázkou minut(vzheledm k požadavku pouze SŠ bez specializace),takže by v zájmu vlastní zaměstnanosti měli sjednat nápravu-a nemusí vás zajímat zda kdysi pochybil Karel v Gotwaldově nebo Marcela v Ústí n/Labem...,to není váš problém ale jejich...
takové auto (značka/typ) Vám přinese už jen starosti, pokud exituje byť jedna jediná možnost jak se jej zbavit, raději to udělejte. Chyba je nejspíše na straně registru vozidel.
proč by to dělal..?! Dnes je "Olda" už raritka...Tohle se nelikviduje,podobně jako třeba Peugeot 250 Turbo-většina by nad tím ohrnula nos,ale koupíte za ní 10 Audin A6,jelikož pod 80 000,-Euro jí nekoupíš...
Pardon, ale srovnavat rumunskyho citroena s vrcholnym modelem dnes jiz "kultovniho" soutezniho auta, se kterym Mistr Vatanen vyhral nekolik soutezi rallye ci jel Pikes Peak je ponekud mimo.
Nejsem priznivcem likvidace starych aut jen proto, ze nesplnuji euro 6 a nemaji 10 airbagu, ale zrovna Olcit si nic lepsiho ani nezaslouzi...
míněno principielně-je jasný,že nelze srovnávat oldu s P 205 Turbo-ale prostě i Olda je určitá historie,neodmyslitelně patřící k bývalému vých. bloku i díky svým "vyspělím tech.řešením" jako byly otočné spínače,ručka př.kol atd.-zkrátka za pár let si myslím i začne růst na ceně...
hm, ok, vozidlo jež žere jak tank, vůbec netáhne, řvě jak kráva před pořážkou, nemá téměř žádné bezpečnostní prvky ani úspěšnou historii, výrobce který se nikdy zvlášť neprodsadil ani neuchytil vyneste do oblak. Ale budiž. proti gustu . . . Felicie za 10 tisíc je proti tomu luxusní auto . . . .
já Oltcita nechválím,za pár let si ale vzpomenete na tuto "diskuzi"-Oltcit bude stále větší raritou-ne pro své renomé,"kvalitu" apod.,ale prostě proto,že jich bude akceschopných pár kousků-a tím stoupne i jejich hodnota-podobně jako třeba s jejich předlohou Citroen Vista(taky žádný krasavec,sport.model atd.)-prostě jich už je taky pár...A to čeho je málo,začíná mít hodnotu,narozdíl od Feldy...
To Erikch-Peu 250? není to trochu chyba ,nemá tam být P-205 s doplněním T-16?
doplněno 28.07.12 15:37:Sry ,zase jsem byl mooc rychlý a nedočetl vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.