Nejste přihlášen/a.
Možné to, samozřejmě, je - málo ´vody´, zavzdušněné chlazení, vadná pumpa, v trubce zapomenutý hadr či záslepka...
Reklamovat - dokud není jasný důvod problému, není co. Jen nevím, proč by se kvůli přehřátí motoru měl pálit kryt rozvoďáku - resp. pokud měl motor takovou teplotu, aby se kryt dotykem pálil a přitom bylo chladící kapaliny dost, skoro určitě byl problém zaviněn montáži pumpy (a co kontrolka teploty?)...
Mně jde o to,že mi to předal bez vyzkoušení a já při první jízdě vařil.Odtáhli mě do servisu a tam mi řekli,že to bude stát 10-15000 oprava. A že to mohla být shoda okolností.Vadný termostat,těsnění pod hlavou a nebo vadná vodní pumpa.Mně jde ale o to,jak to mám reklamovat? Fakturu s položkami,co mi měnil mám.Po zastavení ve vyr.nádržce voda byla.Jenom se pálil plastový kryt od rozvodového řemenu,ten takéměnil spolu skladkou.
doplněno 25.07.12 14:07:Kontrola teploty je problematická,protože tento typ nemá teploměr,jenom kontrolkya žádná nesvítila.Už s tím jezdím 6 let a nikdy nebyl problém s úbytkem vody z cladící soustavy,ani olej to nežralo.Znovu opakuji,měnil mi rozvodový řemen a kladku + vodní čerpadlo. Po první delší jízdě se mi začlo kouřit z motoru.okamžitě jsem zastavil.Tavil se plastový kryt na rozvod.řemenu.Voda ve vyr.nádržce byla na min.ale yla a nevařilo to.! Po částečném schlazení jem zkusil nastartovat a motor šel ve volnoběhu a po chvilce si začal přidávat a ubírat otáčky. Nechal jse se raději odtáhnout.
doplněno 25.07.12 14:12:A v servisu se asi všichni kryjí,protože mi nebyli schopni zjistit,čím to bylo.? Jenom se chtěli napakovat.Tak jsem to nechal odtahovkou převést do garáže.Ten opravář co mi to dělal je v Chorvatsku a dovolené,tak musím čekat,jak se k tomu zachová.
mám dovolenou a jsem bez auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.