Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký olej do honda mtx 125

Od: angelus odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký mám dát převodový olej do honta mtx 125 děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

1x

Být to moje motorka nebo zákazníka, nalil bych tam bez nějakých dlouhých úvah slušný motorový olej pro 4taktní motocykly který bych měl zrovna skladem. Například Valvoline Durablend 4T 10W4, nebo Castrol Power GPS 10W40 a pod. Zmíněné oleje mají aditiva i pro převodovku a dobrou funkci spojky v olejové náplni. Při převodovém oleji někdy spojka špatně vypíná.

Jinak se dají snadno vygooglovat manuály na skoro každou motorku a tam se doporučený olej ke konkretnímu modelu většinou najdou. Ze zvědavosti jsem dal a vylezl mi manuál ve francouzštině, jen se mi v něm nechce bádat.

scribd.com/...

doplněno 25.07.12 12:21:

oprava Valvoline Durablend 4T 10W40

vesi*
hodnocení

0x

Měl sem Hondu 80 HC05, prakticky to samý jako ty. Tyhle motorky nejsou nijak přetěžovaný, takže bych vzal normální 10W40, jestli Shell, Castrol, Mogul nebo cokoliv neřešil bych a nalil to tam. Je to dostatečný olej. Já ho leju uplně do všeho a nikdy nebyl problém, Jestli je to sekačka, favorit, nebo Octavia, jezdí na to bezpečně všechno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]