Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik oleje do auta

Od: jarahosek* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

nevíte někdo náhodou, kolik se vejde oleje do Seicenta o objemu 0,9l? Já hledám na netu jak ďábel a nic jsem nenašel:(

Díky

Jára

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Do 900 se vejde 3,8 L. Předepsaný je 15W40 API SG.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud ho budete měnit a nevíte, kolik přesně ho v autě máte. Nezbyde Vám asi nic jiného, než si koupit 5 litrů, potom olej z auta vypustit ven, změřit, kolik ho tam bylo, pak dolévat a měřit jeho hladinu. Kdyby ho tam bylo méně, než těch 5 litrů a nějaký Vám bude přebývat, tak to nevadí a když ho tam bude potřeba více, tak musíte sednout na autobus a přikoupit si ještě třeba litr. Ale podle mého tam více jak 5litrů nebude.

itan71*

*bezim*Ikdyby potřeboval do toho prdítka víc oleje nepotřebuje po výměně jed pro další litr AUTOBUSEM*ua*

hodnocení

0x

u takto malého objemu 0,9 budou 4 litry stačit. myslím si tedy.

jj, namátkou jsem teď koukl na stránky nějakého fandy a psal, že koupil 4litry, počítám že necelé :)

itan71*
hodnocení

0x

*ua*Nejlépe se zeptat v autorizovaném servisu TATO RADA JE ZDARMA (pokud je to slušný servis)*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]