Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu nejlevnější Autoškola?

Od: zachary99 odpovědí: 4 změna:
Chtěl jsem se zeptat, zda autoškola v Olomouci na adrese http://www.rosek.cz/ je opravdu nejlevnější? Popř, kde se pohybují dneska ceny? Obecně olomoucké autoškoly nejsou drahé, jako jinde v čr. Jak má člověk začít autoškolu, když mu k tomu brání nedostatek peněz?!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

1x

Budeš 100% potřebovat víc, než prachy na autoškolu, co mají v ceníku ;). Doktor 250,-Kč, úřady 50,-Kč za vydání ŘP,možné opakování testů, nebo kondiční jízdy.

dzordz*
hodnocení

0x

Nejlevnější nevím, je to tak srovnatelné se zdejšíma.

Za nejnižší cenu můžete dostat nejhorší služby. Copak autoškola, nacpete pár tisíc do školy a pak pár set tisíc do auta, ale jak má člověk bydlet, jíst.. , když mu v tom brání nedostatek peněz?!

hodnocení

0x

Jsou i takové,co umožňují na splátky!

hodnocení

0x

Mně vyšla před rokem autoškola přesně na 10000 včetně lékařského potvrzení, zkoušek a všech poplatků. Byla to kvalitní autoškola, co jsem potřeboval, to mi vysvětlili, instruktoři milí. Takže počítej tak s těmi 10 000 Kč celkem. Někde to jde asi i na splátky. Pokud nemáš ani těch 10, za co a čím chceš potom jezdit? Počítej, že do auta ročně dalších několik tisíc vrazíš!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]