Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení auta

Od: bureska* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , nemáte někdo zkušenost s koupi auta , které jste pak vrátili , ale auto bylo již na Vás pojištěno? Stalo se mi , že jsem koupila auto, následně odstoupila od koupi , jelikož původní majitelé stihli auto nabourat dříve než mi jej předali , auto je však na mne již pojištěné a také odhlášené na mé jméno z registru vozidel . Je to už třetí měsíc kdy je auto na mé jméno odhlášené , ale nedohlášené v místě bydliště jelikož nejsem nový majitel vozu (stále jsem čekala , že původní majitelé auto opraví a následně mi ho doručí jak slibovali ) také je na mne pojištěné zákonnou pojistkou . Má někdo radu jak postupovat v řešení této situace? Co s registrem vozidel , kdy je na mne auto odhlášeno , ale již nedohlášeno , jelikož jsem jej nikdy nevlastnila ani neužívala? A co ze zákonnou pojistkou , která je uzavřená bohužel na rok ( a auto je bůh ví kde )? Za případné rady moc děkuji , Burešová .

.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mikikus*
hodnocení

0x

pojístka se dá vypovědět, peníze za zbytek roku vrátí, příjdete, ale patrně o bonusy a postup ve Vaši situaci je špatný, přihlásit si na sebe auto, když ho nevlastním je hloupost... úřady nezajíma kdo to má a nemá, ale nakoho to auto je... další postup záleží na tom jaká je ta nehoda - velikost oprav, značka auta a taky postoj bourače (řidiče)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]