Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla

Od: klonone odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit jak přepsat vozidlo, když dotyčná osoba je cizinec. Auto uz si odvezl bez TP (auto je v depozitu). Já teď jenom potřebuji auto odhlásit ze sebe na něj. Mám k tomu Kupní smlouvu, plnou moc a velký TP. Na dopraváku ale u vyplňování papírů po mě chtějí jeho rodné číslo, které samozdřejmě nemám. Mám pouze číslo pasu. Potřebuji k tomu ještě nějaké další dokumenty? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

tak ho kontaktujte, ať vám pošle svoje rodný číslo :) Já takhle prodával audinu vietnamcům, každej cizinec s povoleným pobytem v čr vyfasuje svoje rodný číslo...

nu*

přepsat auto lze jen v rámci CRV, tedy centrálního registru na občanaČR, CRV neregistruje cizince, pokud cizinec nemá rodné číslo bydlí v togu, měl vy bědět dastum narození, na cizince se musí auto odhlásit na vývoz, k tomu se musí ukončit depozit a auto pojistit, musí mít platnou TP protože se vydávají značky na export a na ně se lepí známka s platností TP

Už si odvezl - blahopřeju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]