Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnost na LPG

Od: megane* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nevěděl by někdo co a jak je potřeba k tomu abych mohl oficiálně montovat LPG do aut , aych k tomu měl potřebné papíry, popřípadě abych mohl dělat revie a vše co k tomu patří, na internetu jsem k tomu celkem nic nenašel a lidé kterých jsem se ptal byli celkem opatrní mi cokoli říct

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

začal bych oslovením nějakého zastoupení výrobce systému LPG jak to je-ale bez nějaké akreditace(školení) asi živnost těžko získáš...Nebo oslov v nějaké firmě(hodně vzdálené od zamýšleného místa podnikání) co LPG dělá co a jak-je to o komunikaci,asi by ti i sdělili blížší info,pokud se budeš ptát třeba v Č.B. a bydlíš v Ústí-víš jak to myslím...(nikdo nemá rád konkurenci,to je jasný)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]