Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jestli stačí na správné huštění pneu nějaký obyčejný hustič s manometrem za dvě stovky a nebo mám raději koupit nějakej dražší digitální?
nebo s hloubkoměrem pneu
doplněno 24.07.12 09:18:Těmhle aspoň věřím. Ty cizí krámy bych nebral.
doplněno 24.07.12 13:14: A pumpu normální českou dvouruční - máš to jako posilovnu, nahoru, dolu, protáhneš si záda
Technomane, obrázky jsou pěkné...velké... ale ani jeden není hustič Spíš bych to tipl na manometry
záleží co stačí vám, jestli chcete namačkat tlak a jen se dívat nebo aktivně přidávat a vyfukovat, když to přeženete (i když i některé analogové mají tu funkci). Před 2 lety jsem koupil tenhle: naradi-blackanddecker.cz/... nafukuju s ním všechno od míče, přes kolo až auto a pravidelně dělá kolečko po sousedech... za mě hlavně, aby nebyl jen na 12V, to je pak nekonečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.