Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat čím to může byt..Motorkou jsem jela naposledy pred dvema dny a v naprostém poradku ,dnes jsem ji zkoušela nastartovat a nic, ani se nerozsvítila ... a baterka je nabitá dráty dráty k baterce jsem také kontrolovala benzínu je dost.prosím poradte
je to honda cbr 125 , chtěla jsem ji nastartovat ,otocila jsem klíčkem a nic ,nerozsvitili se budíky atd.prostě nic nedela ... a omlouvám se za popis , já tomu nějak extra nerozumím ... jen chci vedet na co bych popripade mela upozornit známého který se na to přijede podívat
typuju to na scooter . . . . Vzhledem k tomu, že se "nic nerozsvítilo", může být něco s baterkou. Jak jste vyzjistila, že je nabitá = klakson normálně troubí, brzdové světlo svítí apod? Nezůstal zaplý klíček nějakou dobu. . .
svítit a troubit může, ale ta baterka už nedá takovej výkon, aby otočila motorem. přecejenom klakson nemá takovej odběr jako otáčení motorem přes startér. měl jsem podobný problém v autě. alektrika fungovala, ale motor prostě nenaskočil. po výměně AKU vše bez problému funguje.
možná to bude tou pojistkou a stačí když jen baterku dobiji? nemusim hned kupovat novou že ne?
Když rozsvítíte světlo a zkusíte zastartovat, tak světlo svítí pořád stejně, nebo při pokusu o start pohasne?
ne nepohasne motorka ani nevyda zadnej zvuk proste nic jako by ten starter vubec nereagoval ...
Pakliže nereaguje na starter,tak zřejmě nespíná startovací relé,změřit,zda na něj přichází při stisknutí startovacího tlačítka napětí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.