Nejste přihlášen/a.
Když si člověk chce zřídit autovrakoviště, co vše k tomu je potřeba po administrativní stránce?
v roce 2000jsme to zkoušeli ofiko jako vrakáč,nakonec jsme byli nuceni "pouze" jako autodílna(a fungovali jsme v poho,i s nápisem vrakoviště Peugeot nad vraty)-už tehdy byly neskutečné administrativní obstrukce,zejména hygiena...Takže vzhledem ke stále narůstající byrokracii(aby úřadové měli co dělat) bych to dnes ani nezkoušel-ale jak říkám,šlo to obejít tenkrát,a půjde i dnes...Hodně záleží co máš a kde za prostory-určitě to chce pevnou nepropustnou podlahu(beton,dlažba apod.)-jinak bude problém i ta autodílna-pod kterou se schová cokoli s auty...
jo a taky to che prachy-to je jasný,a hlavně bacha na všelijaký pofiderní nabídky výkupu dílů-i sami fízlové to takhle zkoušeli(a asi i pořád zkouší),měli jsme na všechno kupní smlouvy i s ofocenými doklady(OP) a stejně nás pak ometli jakože organizátory těch vyfetovanců,co aby je nechali četníci běhat na svobodě,tak jim podepsali cokoli-i to co ani neukradli...,nikdy jsem nic nikomu nesebrali atd.a úmyslně nekoupili nic kradenýho a stejně sjme to odsr...Zkrátka bacha na to,ale držím palce(já už bych do toho nešel)...
mě spíš šlo o to, když koupím od někoho auto a říznu ho na díly, jak zařídit papíry a vše potřebné k tomu aby papírově vše sedělo. kamarád mě chce navočkovat do autovrakoviště - sklady by se použili staré haly. teď si sice zařizuju místo v jedné programátorské firmě, ale kamarádovi bych pomáhal o víkendu. tak zjišťuji, co je potřeba k takovému vrakovišti. můj koníček jsou mimo jiné auta tak mě tohle celkem zajímá
s papírama lze jednoduše(stejně jako dnes) nechat je "vyšumět",a sice sepsáním si antidatové kupní smlouvy-a to se při případném pozdravu od ČKP ohánět-nestojí to ani ká a funguje to,dokonce je to zcela v souladu s legislativou(po tom sepsání si)...
ČKP řeším teď. pan curkář mi poradil, abych tam poslal dopis ale zatím na něj nereagovali. nechám tomu ještě dneska volný průběh a pokud se neozvou, pošlu tam další dopis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.