Nejste přihlášen/a.
zdravim tak jsem dnes byl u kamaráda a on mi doplnil klimu chybělo málo ale klima stejně nechladí jak má myslíte že by to mohlo být tim kompresorem občas mi připadá že když mam nastartováno a pustěný ventilátor tak tam něco chrastí jakmile ho vypnu tak je klid mam sharana 85kw již jednou jsem psal ale dnes když jsem doplnil klimu tak se musim o problém rozdelit a snad někdo poradí děkuju moc
kompresotr ko, podle značky auta investice 10-20 tisíc, to je typické pro šikovně bouraná a ještě šikovněji opravená auta, naplní se to a když s tím odjedete po zkušební jízdě, přestane to foukat
příteli nu-stačí trošku zabrouzdat třeba na aukru(nejdřív zjistit podle OE kodu-nezaměnitelné číslo toho konkrétního dílu,na kompatabilitu s jinými-zrovna kompresory klima jsou vcelku univerzálním dílem) a sehnat kompresor(samozřejmě se zárukou) není problém-TDíčka koncernu jsou nejkradenějšími na díly,takže sehnání čehokoli na netu není problém,a to ani finanční...No a něž budeme malovat čerty na zed kvůli kompresoru-navštívil bych klima servis a nechal omrknout(většonou odchází gumičky,pak není tlak média a kompresor nemá co "kompresorovat")
Jaksi málo informací.
Chladí to aspoň trochu? Chrastí ten ventilátor i s vypnutou klimou? Spíná spojka na kompresoru? Je to klimatronic, nebo manual? Pokud klimatronic, co na to diagnostika?
Kompresor bych zatím neodepisoval
navstiv servis, muze to byt jen spatny ventil, chladivo nemusi spravne nastrikovat do okruhu. kamarad co ti doplnil chladivo tomu nerozumi?
kompresory neco vydrzi, toho bych se nebal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.