Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poloosa?

Od: mechous odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, poprosil bych vás o radu, či váš názor. Ozívá se mi z auta při jízdě nějaký cinkací či chrastění, nevím jak bych to nazval problem je následující: Po ránu když je auto studené, žádné zvuky se neozývají. Po ujecí cca 5 km už to začne. Když přidám víc než čtvrt plynu ozve se to. Přidám více je klid, když to cinká a v tom vyšlápnu spojku okamžitě to přestane. Na autě jsem již vyměnil převodovku( repasovaná se zárukou, spojku - kompletní sadu, silenbloky ramen, stabilizátoru, čepy ramen , ložiska kol, brzdove čelisti. Připadá mi to, jako když to jde od pravého kola. Na volnoběh ani při přidání plynu ( když autop stojí , kola nejsou v pohybu) to nedělá. Všechy plechy sem skontoloval zadný z nich nemuze cinkat . Co by to podle vas mohlo být? děkuji za kadou radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

těch možností je(bohužel) x-ale poloosa se ozývá at je auto ohřáté či není-to nemá vliv(narozdíl od záběru v rejdu-tak to poznáte spolehlivě)...Chtělo by to navštívit nějakého šikovného mechanika,at se s tím projede a podle toho i na zvedáku "projede"-90% zkušené ucho odhalí podle spec.zvuku-což ale takhle na netu těžko říct...

gumidek*
hodnocení

1x

Za jízdy, když vybruje motor by to mohlo cinkat. Zařaďte 4 rychlost, sešlápněte brzdu a opatrně pouštějte spojku do záběru, aby se přidusil motor a cinkání by se mohlo začít ozývat. Spojka v záběru nesmí být dlouho, jinak se třením ničí.

Mě to cinkání dělala segerovka u výfuku, že byla volná a jak motor roztřásl výfuky v určitých otáčkách a režimu, tak to rozcinkalo tu segerovku o držák (závěs silentu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma poloosa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]