Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překroužkování motoru

Od: neon* odpovědí: 12 změna:

Narazil jsem na toto auto auto.bazos.cz/...

Líbí se mi tam cena v kombinaci s legálním lpg.

Jen nerozumím moc autům. Je ta cena 5000 za překroužkování motoru a těsnění reálná?

Nebo v tom inzerátu vidíte nějaký problém?

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Dle mého skromného názoru zadarmo drahé. A ještě si myslím, že tomu hrozí ekologický poplatek při převodu. Vyhnul bych se tomu velikým obloukem.

erikch*
hodnocení

2x

problémůmůže být víc než dost-prostě do motoru "nevidíš",takže inzeráty typu :"..je zapotřebí vyměnit pouze to a to,aby motor fungoval..."se obloukem vyhni-třeba zde-to že motor nemá tlaky(a kor takhle starý)nezachrání výměna kroužků...Auto s plynem koupíš i novější-a je lepší raději lehce tuklé(plechařina),ale s funkčním motorem...

hodnocení

2x

tohle bude asi problém papírově 1.6, ve skutečnosti 1.8gt. pokud umí ten motor překroužkovat a sestavit za 5000,-Kč, tak ať Vám to se zárukou udělá... pryč od toho!

S tím "papírově 1,6 ,ve skutečnosti 1,8",mno to může ale také nemusí být problém! například v P405 jsem měl papírově motor 1,8TD a skutečně tam byl motor 1,9D a na STK neřekli nic na absenci turba,protože motor měl neustále správné označení!Např motory 1,8i16V a 2,0i16V v xantiích,p406 atd jsou nevenek shodné! a těchto shodností je jistě hejno,Ale jde o identifikátory motoru.Starší od PSA (viz 1,8TDa 1,9D) měli typ na nýtovaném štítku-takže no problem.U golfa nevím, takže stejně pokud o tom dotyčný nic neví,tak ať dá ruce pryč!Asi tak nějak!

neon*
hodnocení

Moc vám děkuju, hned je jasno :)

Teď mám zas dalšího brouka v hlavě. Mě to přijde vždycky jako super cena, až ji nechápu.

auto.bazos.cz/...

jarda3*

Tam bude ale asi ekovypalne nejmin 5 litru, takze docela drahy na stary strep...

doplněno 18.07.12 22:03:

Myslel jsem toho pazouta...

Jinak vybirat auto za par tisic je o hledani a o stesti, rozhodne bych se vyhnul temto znackam...

gumidek*
hodnocení

0x

EKO výpalné bude 10 000Kč

Ve dvojkovém Golfu je karburátor, který používá Audi 80,Jetta nebo Favorit (skutečně, jen ho má licencí vyráběn jako LEKR a není elektronicky řízený sytič)

kjanik112*
hodnocení

0x

Překroužkování staršího motoru je vyložený podvod.Konkrétně: po 3000 km to žralo víc oleje, než předtím, takže ani omylem!

nu*
hodnocení

0x

podobné staré plečky dávají v německu za odvoz či za odtah:-P

jarda3*

Jenze prihlaseni tady prijde na balik...

neon*
hodnocení

V tomto mám hledat jaký problém prosím? :)

auto.bazos.cz/...

k2

Tezko rict. Podle inzeratu to nevypada jako nijak velka vrazda, ale zhodnotit podle par mizernych fotek 15 let stary auto lze tezko...

Podivat se, projet a zjistit jestli je rozlamany jen naraznik, nebo to bylo rozsvihany nejak vic.

Pak snad jen doufat, ze majitel je svepravny, negramotny je temer jiste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]