Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi nebo Ford?

Od: tonda20 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké auto byste z těchto dvou brali? Audi A4 (1,6; 1,8; 1,9TDi) nebo Ford Mondeo Mk3 (00 - 07) (1,8; 2,0)? Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, osobně bych bral Fordíčka, netvrdím že je lepší.

masterluku
hodnocení

0x

Důležitý je také jaký rok těchto aut. Za mě jednoznačně Audi, jelikož jsem majitelem jedné a mohu říct, že je to polykač kilometrů. Kupoval jsem před 3 roky 3 roky starou Audi A4 1.9 TDi, která měla najeto 150 tkm, teď mám 300 tkm a bez problémů až na trošku dražší servisní prohlídky...

erikch*

nejen důležitý-ale dokonce přímo nejdůležitější je stav-reálný technický u konkrétních strojů-nějaké záruky a garance počtu ujetých km apod.jsou jen marketing-auto může být "těsně před smrtí"(nebo životně důležité komponenty) i třeba po 50 000 km a stejně tak obráceně-i auto s 300 000 km mnůže být o.k.,pokud se o něj majitel staral a choval se jako k autu a ne k směsnému odpadu...

daniell*
hodnocení

0x

No tak Audi to je prostě audi , Značka která se na silnici dme píchou a neztratí se při pohledu na to že máte audi je jasné že vám na autech záleží že vám záleží na tom kdo jste a co děláte že vám jde planetu a okolní lidi protože když jedete audi děláte tím okolním lidem milost že se na něj mouhou dívat *palec* a ford mondeo je bez urážky sice dobré auto ale je to takový nudný patron taková popelka (ikdyž ta nová verze je krasavec)

Za mě jedině audi.

doplněno 19.07.12 08:46:

Je to poněkuď zvláštní otázka ptáte se na dvě auto z dvou uplně jiných segmentů ... pro zjednodušení by se to dalo přirovnat k Škoda VS Mercedes.

Ale i s audi A4 i s motorem 1.9 budete mít dobrou spotřebu a navíc se budete vozit v určitem luxusu a výbavě takže určitě bych volil to audi .

hodnocení

0x

Pokud jste spořivý typ, tak volte FORD!

doplněno 18.07.12 23:32:

A to 2,0 TDCI, ale až od roku výroby 2003! Když staršího, tak radši 2,0 TDDI.

ladaadal*
hodnocení

0x

No každopádně Audi. To je jako by ses ptal v dávných dobách, zda si vybrat stodvacítku nebo šestsettřináctku.

tonda20
hodnocení

Aha, takže brát určitě Audi..? Mě se právě ta auta zdála dost podobná *smich* Jinak mám i strach aby tyhle starší auta nerezla. jinak doplňuji, že srovnávám staré Audi A4 B5 (Typ 8D, 94 - 01) a Ford Mondeo Mk3 (00 - 07)

tonda20
hodnocení

Jinak spotřeba nebude asi nějak hodně rozdílná ale ještě by mě zajímaly ceny náhradních dílů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]