Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapsání Alu kol do TP

Od: hanz88 odpovědí: 3 změna:
Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se zapsáním alu kol do TP. U mě se konkrétně jedná o Feldu a chtěl bych si nechat zapsat 14" typovej list mám, co ještě potřebuju.. Vím že je popsanej návod na MDCR, ale já jsem na tohle dřevo a potřeboval bych to popsat přesně krok po kroku jak malýmu dítěti...*hi**hi* Předem děkuju za pomoc *palec*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

zvednout se, s typovým listem a TP dojít tam kde se zapisují kola, vyplnit žádost a nechat zapsat, stojí to 50,- Kč

pit*

felda má ve velkém TP zapsaná kola 14" (teda asi od nějakého roku).

Kola nasadit na auto a s typovým listem dojet na stanici technické kontroly, kde prověří kola na autě s údaji na typovém listě. Pak na úřad s potvrzeným papírem z STK a tam vám to zapíšou. Taky jsem to absolvoval. Sice si v pneuservosu ťukali na hlavu, že to nikdo nedělá, ale klid je klid. Ono totiž při nehodě pojišťováci moc rádi hledají neschválené věci na autě!

hanz88
hodnocení

Moc děkuju! *palec**placni*
Přesně to je ten důvod, pojišťováci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]