Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unik vzduchu z nové pneu

Od: petas555 odpovědí: 11 změna:

Koupil jsem si 2 nové pneu na auto ale po krátké době mi u obou se sníží tlak. Po nafoukání na předepsaný se opět sníží tlak. Co stím jak opravit? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Pochybuji, ze by vzduch unikal z pneumatiky, takze bud uchazi pres ventilek (vymenit ci vysroubovat a zasroubovat-muze netesnit jen diky nejakemu "bordelu") nebo uchazi kolem rafku, tam pomuze jedine pneuservis...

hodnocení

0x

nejdřív po obvodu prohlídnout jestli nejni někde náhodou hřebíček a pak bych koupil ten opravnej spray a fouk ho dle návodu do pneu a bude pokoj

opravnej spray a fouk ho dle návodu do pneu

tohle ať Vás ani nenapadne! Zničíte si nové pneu a přijdete o záruku. Zkusit ventilky a když tak reklamovat tam, kde vám to montovali.

To Magdon-prosím o odpo jak se tím opravným sprejem zničí pneu!Tohle tvrdí každý,ale zatím mi nikdo nebyl schopen vysvětlit jak se zničí! Děkuji za odpověď.

Jinak jednou jsem měl defekt a náhodou jsem narazil /v neděli odpoledne!/ na otevřený pneuservis (někde na okraji Brna na příjezdu po staré od Vyškova)-tak jsem chtěl do vadné dát duši (bezdušová pneu) a mechanik to odmítl.Tak jsem poté jel přes 200km na rezervu domů!

diesel, nesmí se dávat do bezdušové duše, ale mechanik byl hlupák, měl vám sdělit, že se to nesmí, prodat draho duši a říci...nikdy jsem Vám to nedělall

Předpisy jsou od toho aby se porušovali...

taky by mi zajímalo jak se zničí? u svýho auta sem opravný spray aplikoval a jezdím

buss
hodnocení

0x

Není-li to ventilkem a bylo to přezuto v servisu, šel bych a reklamoval bych to.

jarda3*
hodnocení

0x

Take se da ponorit kolo nebo jeho cast do vody a sledovat bublinky, kde to utika. Ale tipuju, ze to bude mezi gumou a rafkem, nemusi to byt ani spatnou montazi ale povrch uz muze byt porezni - coz by ale asi mel pneuservis odhadnout a napatlat nejakym tesnicim prostredkem. Takze pokud to utika takto, reklamoval bych montaz...

Ne napatlat nějakým těsněním-toto nedělají,ale před montáží mají očistit dosedací plochu na disku!To co napatlají na patku pneu a disk není utěsňovač,ale jen prostředek na lepší nasazení! Na toto se vztahuje záruka! i když si necháte přezout starší pneu!Osobní zkušenost!

hodnocení

0x

definujte krátký čas?

ponořte kolo do vody..

jirkamx*
hodnocení

0x

měl sem podobný problém.mám starší litá kola a po přezutí na letní sem pořád musel dofoukávat kola.byl sem v pneuservise a tam chlápek přišel na to,že za prvé ti odborníci z předchozího servisu dali nevhodná závaží,jen zakroutil hlavou.ale to nebyl ten hlavní problém.problém byl v tom,jak už tu někdo psal,tak se mi loupala povrchovka z disků a bylo to porézní,tudíž tama unikal vzduch.jediná možnost,vybrousit a ještě zatřít takovým černým svinstvem,ale to už si poradí v pneuservisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]