Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřebuji poradit - koupila jsem auto a nesjednala jsem povinné ručení , auto není převedeno a mezi mnou a prodávajícím je kupní smlouva . ČKP kontaktovala prodávajícího že musí uhradit 3320 kč za 63 dní bylo nepojištěno 63dní pojištěno již je . Prodávající bude posílat kupní smlouvu na ČKP jak mám postupovat , děkuji za odpovědi
Lola píše nesmysly - při první obsílce od ČKP podat do 30 dnů odpor, že vůz stál na soukromém pozemku a nebyl provozován - mrkněte zde na podobné otázky - určitě najdete odpověd.
doplněno 17.07.12 15:43:Jak píše Lola - exekuce může nastat až po soudu - ČKP u soudu nijak nedokáže že byl vůz provozován - Vám stačí 1 svědek který potvrdí vaši výpověd a je to - ale k soudu většinnou ani nedojde.
Zdravím laybor, oceňuji, že se snažíte poradit v tomto případě, ale obhajoba " neprovozování vozidla " má i svá úskalí a ne vždy zřejmě vychází. Někdy stačí, když soudkyně rozhodne, že registrováno znamená provozováno a pak je vymalováno...(viz případ na předchozí stránce. stránce).
Přesně, ze zákona jste povinna toto platit . Vyjímky neexistují. Mojí rodiče měli totálně nabourané auto, agenturu to nezajímalo a museli platit.
lolo, omlouvám se, ale nerozumíte problematice.
to že Vaši rodiče se špatně bránili, neznamená, že ostaní musí taky platit. Víte kdy musí být uzavřeno pojištění?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.